Jack of Spades Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Здравейте. Майка ми има автомобил, който е в движение, но трябва да се бракува поради натрупване на множество повреди, една от които е счупеното задно стъкло. Въпросът ми е мога ли да я закарам на собствен ход до фирмата/моргата на която реша да я продам? Ако ме спре КАТ и обясня, че я карам за бракуване ще ме пуснат ли или ще ми напишат акт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Вероятноста да ти напишат акт е клони към 100 процента...Викаш си един репатрак,товари ти колата и я кара на морга,ако си от Пловдив примерно до Говедаре услугата струва около 70 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Има и фирми, които идват и ти взимат колата от място и ти плащат.Само трябва да си върнеш табелите в КАТ и да я бракуваш там.Защото от фирмата ще ти искат документ от КАТ.Ааа и да не забравиш да я отпишеш от данъчното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangwu Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ако всички документи са изрядни - няма никакъв проблем да я закараш на самоход. Ако някой те спре и ти мърмори за стъклото, казваш "Ей сега едни мангали ми счупиха стъклото дейба..." и почваш да псуваш мангалите... Гаранция 80% че ще те пуснат и ще ти пожелаят успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.