VessK0 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ПРОДАДЕНИ QED Classic HDMI-P Interconnect - 1 метърКабелът е чисто нов, неразопакован, но ми идва къс.5 звезди оценка в ревюто на What HI-FIДопълнителна информация: Length: 1m 24K Gold Plated Connectors Micro-moulded easy grip connectors Ultra-flexible 99.999% oxygen-free copper conductors Fully Shielded for enhanced signal protection Individually Screened Pairs to ensure interference free signal transfer High definition 1.3, 3D TV compatible cable Certified Full 1080p Compatible Lifetime warranty against manufacturing defects Цена: 35лв====================================================Hama HDMI v1.4 Pro Class - 1,5 метраКабелът е нов, няколко дни ползван, но ми идва къс и ми е излишен.Цена като нов ~50лв от популярен чуждестранен магазин. Върви си с оригиналната кутия.Допълнителна информация:- Напълно защитени всички метални изводи за пълно екраниране- Позлатени съединителни контакти за подобряване на качеството на контакт и оптимално предаване на сигнала- Напълно защитени аудио и видео линии за намаляване на електромагнитните смущения- За перфектно HD качество с висока резолюция (4096 x 2160 пиксела)- Разделителната способност на изображението: 3840 x 2160 - 24 Hz/25 Hz/30 Hz, 4096 х 2160 - 24 Hz- Цветово пространство: 30/36/48 бита-Предаване на аудио със следните параметри: 8PCM, Dolby Digital, DTS,MPEG, DVD-Audio, SACD, Dolby Digital свещи, Туре HD, DTS-HD- Ethernet канал (HEC); мрежа: 100 MB / сек- HDMI стандарт 1.4 (съвместима с HDMI 1.3, 1.2 и 1.1)- Скорост на трансфер до 10,2 Gbit- Gilded: Да- Филтър: 2 феритни сърцевини- HDMI Ethernet Channel (HEC): Да- Реверсивен звуков канал (ARC): Да- 3D: Да- Цвят: Черен- Дължина: 1,50 мЦена: 25лв========================Регион: София, за страната - куриер.За контакти: ЛС, GSM: 0886 538 258, skype: vessk00, e-mail: vessk00@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.