drago_tr Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Здравейте колеги! Е това никога не ми се беше случвало.... :screwy Малкия инсталирал някаква игра и гледаайте какво стана колко удивителни се появиха в Device manager. Вследствие клавиатурата не може да пише, тъчпада и той изчезна, няма Wireless, няма двд Преинсталирах всички драйвери, минах за бацили с Malwarebytes Anti-Malware и каквото излезе изтрих. Попрочетох тук там, но решение не намерех, затова се обръщам към вас. Ето скрийншот на менджера:...Ако някой има решение да помага, или направо да му инстална един нов Win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Като си преинсталирал всички драйвери, започна ли с тези за дъното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago_tr Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Като си преинсталирал всички драйвери, започна ли с тези за дъното? Абсолютно всички...даже сканирах с Driver Genius Professional и инсталирах това което излезе....ноооо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Загубил си повече време и нерви отколкото ако беше преинсталирал. То така става обикновено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago_tr Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Загубил си повече време и нерви отколкото ако беше преинсталирал. То така става обикновено... Това го знам...ама защо да постъпвам аматьорски....интересен ми е проблема...и коментари от този род не ми помагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 http://forums.techguy.org/networking/922991-solved-network-problems-after-virus.html ... не знам дали това ще те насочи(от първите резултати в google го извадих), но явно е свързано с омазани регистри на драйверите. аз също съм имал подобен проблем, не помня точно как го реших, но доколкото си спомням трябваше да махна всички драйвери и след това да започна с тези на чипсета. първата удивителна ти е за виртуални драйвери на оптично устройство(явно се ползва daemon или alcohol 120%). пробвай да махнеш софтуера за тях, та да видиш дали реалното оптично ще се появи. тва за монитора е незначително ... за wifi-то обаче е съществено. не знам какъв е точно лаптопа, но за едни и същи модели има различни безжични адаптери(може да не си нацелил правилните драйвери). за cpu-то нямам идея, но си мисля, че е от драйвера на чипсета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.