Jump to content
BulForum.com

Купувам lenovo t60

Recommended Posts

Имам IBM Lenovo ThingPad Т61p , ако имаш интерес ...

Display - 15.4 " , mat, на Samsung доколкото си спомням
RAM - 3 Gb DDR2
CPU - Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7300, 2.2 Ghz
HDD - 320 Gb
Video - NVIDIA Quadro FX570M (512 Mb)
оптично у-во - DVD+-RW
- LAN card
- (RJ45), има и RJ(15) - мисля, че така се водеше вход от аналоговите телефони
- WI-FI card
- изход за монитор
- SD card reader
- security пръстов отпечатък
- 3 бр USB

Единствено клавиша за изтриване напред го няма, но аз го ползвам без него. Пантите - идеални. Не загрява много и вентилатора се включва много рядко. Пластмасите са много зле - нещо като грозен звяр с добро сърце е :rolleyes: , вярна и сравнително бърза машина с качеството на последните легендарни IBM лаптопи от серията ThingPad.

Единствено го продавам, защото когато пътувам ми идва малко по-голям отколкото ми трябва. Приемам и бартер (естествено, че ще има и известно доплащане от другата страна) за лаптоп с идеален външен вид за дъшщеря ми, понеже тя си пада по "розови" лаптопи :laughing: и да може да подкара някоя игра и нет. Може и за сравнитено евтин таблет.

Отговарям на телефон ******* или на лична, ако някой иска да се пазари :) , но не подарявам ! Мисля да му търся около 400 лв или да продължа да си го ползвам.

Имам IBM Lenovo ThinkPad Т60 ,

Display - 14,1 Матирана 1024x768

RAM - 2 Gb DDR2

CPU - Mobile DualCore Intel Core Duo T2400, 1.83 Ghz

Chipset Intel PM i945

HDD - 60 Gb Sata

Video - Ati Radeon X1300

оптично у-во - DVD/CD+-RW

- LAN card

- (RJ45), има и RJ(15)

- WI-FI card

- изход за монитор

- SD card reader

- 3 бр USB

Батерията е на 7% износване държи около 2:30 часа

Цена 260 лева

Имам и един IBM Lenovo ThinkPad Т400 ,

Display - 14,1 Матирана 1280x800

RAM - 2 Gb DDR2

CPU - Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P8400, 2.26 Ghz

Chipset Intel GM45

HDD - 80 Gb Sata

Video - GMA 4500MHD

- LAN card

- (RJ45), има и RJ(15)

- WI-FI card

- изход за монитор

- SD card reader

- 3 бр USB

- IEEE 1394

Батерията е на 13% износване държи около 3 часа

Цена 360 лева

От Добрич съм

ЛС или 0884774087

Имам IBM Lenovo ThinkPad Т60 ,

Display - 14,1 Матирана 1024x768

RAM - 2 Gb DDR2

CPU - Mobile DualCore Intel Core Duo T2400, 1.83 Ghz

Chipset Intel PM i945

HDD - 60 Gb Sata

Video - Ati Radeon X1300

- LAN card

- (RJ45), има и RJ(15)

- WI-FI card

- изход за монитор

- SD card reader

- 3 бр USB

Батерията е на 7% износване държи около 2:30 часа

Цена 260 лева

Сложи снимки да го видя. Батерията оригинална ли е? Да не е рециклирана? Има ли зарядно към него? Отделно от това, да ти се намира порт репликатор или докинг станция и на какви цени?

Напиши и сервизния таг ако може.

Имам IBM Lenovo ThingPad Т61p , ако имаш интерес ...

Display - 15.4 " , mat, на Samsung доколкото си спомням

Предложението ти е отлично, но и на мен ми е голям. Търся 14'.

Човече, аз не искам да идентифицирам модела. Той ми е ясен и без лепенка.

Както и да е. Отказах се от твоето предложение, няма смисъл да правим лаф моабет в темата.

Ето ти пример за информация по сървис таг от сайта на производителя, а не от драйвер не знам какво си:

http://img835.imageshack.us/img835/9007/82652368.jpg

Май трябваше да сложа една граница на цената и да пиша какво състояние очаквам. Досега ми се предлагат само кошници, при които няма значение цената.

Конкретно:

Цените да са не по-високи от тези (При същите условия: отличен външен вид, безупречна работа и гаранция от 3 месеца. Без гаранция цената трябва да е по-ниска.) Лаптопи без оригинално зарядно и оригинална батерия с издръжливост под 2 часа не ме интересуват.

http://pazaruvam.com/category.php?id_category=61

Оферти без актуални снимки няма да разглеждам, нито ще коментирам.

Предложения САМО в темата. Няма нищо срамно да се предложи публично. На ЛС оферти няма да разглеждам.

Държа да отбележа, че от посоченият сайт вече си закупих един лаптоп и не може да се различи от нов: перфектен е отвсякъде. А батерията му кара 5+ часа. Лаптопа е DELL D630.

Търсенето се коригира и към модел T43.

За модели с IPS матрица цената е по договаряне

15' модели не ме интересуват.

Само малко ще те коригирам ако не е 15'' няма да е IPS (изключвам таблетите и новите модели),иначе ако те интересува имам Т60 с IPS матрица(разбира се 15'' 1400-1050).

Само малко ще те коригирам ако не е 15'' няма да е IPS (изключвам таблетите и новите модели),иначе ако те интересува имам Т60 с IPS матрица(разбира се 15'' 1400-1050).

Извинявам се за грешката, не съм голям спец по леново. В този случай IPS матрицата отпада като вариант. Търся максимална лекота, защото ще се разнася.

Хм,ако търсиш мобилност едва ли това е точния модел за теб(виж ако говорим за здравина и надежност това вече е друга работа)има няма 3,5кг,но ти си решаваш.Сори за спама,дано съм помогнал.

Хм,ако търсиш мобилност едва ли това е точния модел за теб(виж ако говорим за здравина и надежност това вече е друга работа)има няма 3,5кг,но ти си решаваш.Сори за спама,дано съм помогнал.

Защо? 14' т60 тежи около 2,2-2,3кг. И е със сравнително здрав корпус. За надежност... не знам колко е по-надежден от Дел или Тошиба. Достатъчно оплаквания има и от него.

Засега съм си купил един D630 и ще карам с него. Ако се намери добър т60 на добра цена - ще го взема, ако ли не - здраве, ще търкалям Дел-а, който между другото с голямата батерия тежи 2,65 кг и работи над 5 часа, което напълно ме задоволява.

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...