Undyning Posted November 15, 2002 Share Posted November 15, 2002 Nqkoi ako otkrie 6te sum mu mnogo zadulgen a puk ne mi se davat 5leva za spisanieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 0xdeadc0de Posted November 16, 2002 Share Posted November 16, 2002 Ostavi niakakvi koordinati, shte gi skaniram i shte ti gi pratia 8 stranici sa Do Skiv : Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Undyning Posted November 16, 2002 Share Posted November 16, 2002 Ostavi niakakvi koordinati, shte gi skaniram i shte ti gi pratia 8 stranici sa Do Skiv : Dark Lord / MoRDoR E super az ne burzam ako ima6 svobodno vreme vrutni 2-3 nai hubavi snimki ta pone da vidim genata dali q biva .To i az imam skener samo deto moq e malko vuv guza Acer nemoga da namerq draiveri za Xp to super 6ibana rabota namerih edni ama dokato gi ka4a gadna rabota i sega skenera pra6astva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted November 16, 2002 Share Posted November 16, 2002 Dobre we Pi4ove zako to4no tuka trqbva da e toq topic mi ima si forum Pics tam pusnete !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted November 16, 2002 Share Posted November 16, 2002 Ostavi niakakvi koordinati, shte gi skaniram i shte ti gi pratia 8 stranici sa Do Skiv : Dark Lord / MoRDoR kato gi skanira6 ka4i gi v /pics da moje si4ki da gi vidat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 0xdeadc0de Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 sujaliavam pichove, stranicite sa skanirani ot 1 sedmica, no ne mi e napraven account-a za upload ... taka che ili izmislete drug nachin da vi gi pratia ili shte triabva da pochakate ... Do Skiv : Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_Undyning Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 Ei brato super maina mi kvo da se pravi ne6to se bavat ot wareza ama ako ti se zanimava moge6 da mi gi prati6 na emaila purvanov@abv.bg i az 6te gi uploadna vuv wareza Mersi mnogo brato ne 4e ne6to ama Trqbva da imam za fon na kompa ne6to koeto 6te mi plakne okoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 0xdeadc0de Posted November 30, 2002 Share Posted November 30, 2002 Stranicite sa kacheni tuk: Veneta Raikova Kachestvoto ne e mnogo dobro no moje da se poluchi predstava za kakvo stava rech. Koito iska po-dobro, da prejali 5 lv spisanieto si zaslujava ne samo zaradi golite kaki vutre, "vervaite mi" Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 1, 2002 Author Share Posted December 1, 2002 Mersi mnogo brato ako ti trqbva ne6to mi kagi imam da ti vru6tam uslugata ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.