Antares Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 На мен сравнително рано ми се падна gem с tp, та тоя проблем го нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Хм добро Аз се чудя къде да си набутам ефектите на гемовете Вече съм 29ти лвл и съм накрая на акт2,но сега трябва да тръгвам за София и довечера ще го мъча.На fire малко безсмислено става с тоя firestorm Почвам да се замислям за мана реген дали да не блъскам и от талантите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 MyOtherRangerDied, pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 играта е зарибяваща, аз съм 22 лвл вещица, ама нещо много почнаха да ме бият криповете, ама ме и домързя и да прочета за билдовете и карам малко на интуиция Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 В играта вече има гилдии и са сменили пасивите,защото като влезнах трябваше да си ги редя отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 http://games.slashdot.org/story/13/11/20/1924251/game-review-path-of-exile-video много добро видео ревю обясняващо доста от добрите идеи в играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 Въх, годинките как си минават, а аз още пуцам PoE почти ексклузивно. Налягайте, има много нови добавки, скилове и т.н., а през март излиза новия (пореден) експанжън, който ще резклати наново цялата игра из основи. Наскоро забелязвам бая българи, но предимно в софткор лигите. При ламерите :п Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.