JohnnyB Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Знам, че има доста големи в форума с магазини моля предложете ми на приемлива цена батерия за телефона ми , че мойте изгоря вече! САМО ЗА ПЛОВДИВ! КУПУВАМ нова батерия за САМСУНГ ГАЛАКСИ С i9000 Предложения на имейл: Lubomir.atanasov1@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Само за инфо преди покупката от тукашен магазин: ~$5 - 1500 mAh ~$6 - 1650 mAh ~$8 - 2430 mAh (Gold серията) ...разбира се + около месец чакане да дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 От някой китайски сайт ли е това, колега. Може ли да ми помогнеш в такъв случай, имам време да чакам така, че 1м. не е проблем Стига да не ме излъжат с тази батерия. Въпроса ми е тази Gold серия дали ще се побере в стандартен телефон или трябва по-глям капак за нея? Благодаря все пак за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Аз нямам такъв телефон, но пък съм купувал за моя телефон батерии от GOLD-серията. Купувал съм и от нормалните евтини 1500 mAh батерии. Апаратът ми е с 4 сим карти, работещи едновременно - с нормалната батерия и среден на брой разговори държи около 2-3 дена, а ако слушам музика или пък особено ако гледам телевизия - свършва за 3-4 часа. С голд батерията (имам 2 бр.) в първия случай само с разговори и на стендбай държи около седмица, а с телевизиите и др. черпещи енергия неща издържа почти тройно повече часове, което не е чудно, защото моят вариант на GOLD батерията е малко по-мощен от твоя (3030 mAh, струваше някъде около десетина долара, за разлика от 2-3-та долара за нормалната батерия). Купувал съм ги от Ибей - цените за твоя модел също съм ги цитирал от Ибей и размерът на gold-a е същия, както на нормалните батерии. П.П. Само имай предвид, че търсих за Галакси i9000, а това "C" отпред дето си написал не знам за какво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion_1 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 мога да предложа 1500 mAh - 10лв. не ползвана китайска Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.