Jump to content
BulForum.com

КУПУВАМ нова батерия за

Recommended Posts

Знам, че има доста големи в форума с магазини моля предложете ми на приемлива цена батерия за телефона ми , че мойте изгоря вече!

САМО ЗА ПЛОВДИВ! :bowdown:

КУПУВАМ нова батерия за САМСУНГ ГАЛАКСИ С i9000

Предложения на имейл: Lubomir.atanasov1@gmail.com

Само за инфо преди покупката от тукашен магазин:

~$5 - 1500 mAh

~$6 - 1650 mAh

~$8 - 2430 mAh (Gold серията)

...разбира се + около месец чакане да дойдат. ;)

От някой китайски сайт ли е това, колега.

Може ли да ми помогнеш в такъв случай, имам време да чакам така, че 1м. не е проблем :)Стига да не ме излъжат с тази батерия.

Въпроса ми е тази Gold серия дали ще се побере в стандартен телефон или трябва по-глям капак за нея?

Благодаря все пак за инфото.

Аз нямам такъв телефон, но пък съм купувал за моя телефон батерии от GOLD-серията. Купувал съм и от нормалните евтини 1500 mAh батерии. Апаратът ми е с 4 сим карти, работещи едновременно - с нормалната батерия и среден на брой разговори държи около 2-3 дена, а ако слушам музика или пък особено ако гледам телевизия - свършва за 3-4 часа. С голд батерията (имам 2 бр.) в първия случай само с разговори и на стендбай държи около седмица, а с телевизиите и др. черпещи енергия неща издържа почти тройно повече часове, което не е чудно, защото моят вариант на GOLD батерията е малко по-мощен от твоя (3030 mAh, струваше някъде около десетина долара, за разлика от 2-3-та долара за нормалната батерия). Купувал съм ги от Ибей - цените за твоя модел също съм ги цитирал от Ибей и размерът на gold-a е същия, както на нормалните батерии.

П.П. Само имай предвид, че търсих за Галакси i9000, а това "C" отпред дето си написал не знам за какво е...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...