drexter Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 От доста време искат да запишат и ето, че им се отдаде вазможност. За тези които не знаят това е новият састав на Pointed K от Пловдив! Май остана само и линка да дам:> ftp://warez.ru/MP3z/*BG/XK/Get.Away.Demo....et_away-dvt.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Я кажи къде са записвали, ще е интересно. За Пловдив звученето е доста добро. И който го е записвал си е поиграл с мастеринга, макар че има доста clipping но все пак е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 mno sa zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Не говорим за това че са зле или че не влагат идея в песентта, а за това, че звученето не е лошо особенно за това че е правено в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 da sam kazal che ne vkarvat nikfa ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 awe kvi sa tiq urigni pak, aman ot drusari, pankari i gomnari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 мноооооого злееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Супер боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Я кажи къде са записвали, ще е интересно. За Пловдив звученето е доста добро. И който го е записвал си е поиграл с мастеринга, макар че има доста clipping но все пак е добро. <{POST_SNAPBACK}> в Studio 42 е записано парчето. още не е в карйния си вид. има още какво да се направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Интересува ме кой е барабаниста. И може ли да свире така както в песента, ако може бих искал да се запозная с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 според мен за нищо не стават тия момчета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Chuh samo "Get away" i sigurno sam poslednia chovek tuk deto moje da dade mnenie po vaprosa, poneje izobshto ne si padam po tozi stil. Njakoi tarsjat razni idei v parcheto - abe k'vi idei v trasha? Vajnoto e da ima jaki jici i da si strashen Opredeleno ima action Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Chuh samo "Get away" i sigurno sam poslednia chovek tuk deto moje da dade mnenie po vaprosa, poneje izobshto ne si padam po tozi stil. Njakoi tarsjat razni idei v parcheto - abe k'vi idei v trasha? Vajnoto e da ima jaki jici i da si strashen Opredeleno ima action <{POST_SNAPBACK}> abe ti slushash li se kfo govorish kuf thrash moi da e tfa,tfa e nekfa super boza deto nema nishto obshto s thrash i negovori gluposti che f thrash-a nema idei shot ti qvno ne si naqsno s thrash-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Момчетата сигурно са големи фенове на Godsmack, личи си. Обаче определено това не е траш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Za Bulgaria dosta dobre bih kazal .. i vse pak palna boza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Pointed K не стават, ама Leash са луди Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 в Studio 42 е записано парчето.още не е в карйния си вид. има още какво да се направи. <{POST_SNAPBACK}> значи барабаниста се казва Лъчо. Определено мозе да си изсвири барабаните така както са записано, защото той просто седна и ги записа наведнаж, след което е обработвано само звученето им. Той е собственика на студиото и човекът, който направи записа. А колкото до Godsmack, просто това е любимата група на вокала:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Парчето е много доволно, въпреки че не обичам такава музика песента ме накефи много, ще я слушам доста, дано да има и още такива. Саунда също е як. По-горните постове са доста некомпетентни поне аз така мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Интересувам се от барабаниста защото брат ми упорито си търси добри музиканти за прогресив музика. Казва се Емил и свири на китара. Преди забиваше с Мираж и още няколко групички но всички се разпиляха по света, и сега, вече много време не може да събере група от кадърни музиканти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Hubavo de...razbrah, che ne e trash - nali pisah, che ne slusham takava muzika Po-vajnoto e, che momchetata se opitvat da oceljavat v tova trudno vreme - kolko albuma s takava muzika godishno se izdavat v BG? Pochti nikolko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Като излезе някой албум, ще си го купа непременно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 Парчето е много доволно, въпреки че не обичам такава музика песента ме накефи много, ще я слушам доста, дано да има и още такива. Саунда също е як. По-горните постове са доста некомпетентни поне аз така мисля. <{POST_SNAPBACK}> ами аз знам че вечв е минал през прогресив метъла и вече май не му се занимава с такава музика, а и за сега се захванал доста сериозно с ХК. Smokie кой си ти бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spotlight_kid Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Никога не бих класифицирал парчето по един или друг начин ,защото става въпрос за труда на дадена банда, като слушам записа пичовете са се иръсили доста кинти за него и са се опитали да направят нещо като LInkin park.Иначе китарките са записани добре и барабаните правят впечатление/добро/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Като цяло парчето е добре направено. Не си падам по тоя стил и не съм компетентен, но все пак... Забележки (абсолютно субективни):Барабаните може и да са live, ама касите ... малко ми мирише на писане на места. Много са изнесени напред заедно с баса, но като ниво, не като динамика и на места китарните рифове се замазват и потъват някъде. Според мен някакси китарата "омеква". Повечко овърдъб и по-малко хорус, що ли? Нямах чувството за "стена". Пак казвам, добре е като цяло. Успех на бандата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.