mostove Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Продавам 2 банкноти по 1000 лв. от 1938г. в перфектно състояние - 180лв/бр. Снимка 1 Снимка 2 Банкнотите са в гр. Пловдив, изпращам с еконт до всяка точка в страната. За контакти - на ЛС или на тел. 0898546012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Колега, извинявам се че ще се намеся по темата но банкнотата не струва и приблизително към цената която търсиш Ценните банкноти от 1938г. са със сериен номер А00000Х (Тоест 6 нули и една различна,началната емисия на банкнотите). Твоята почва със Б007,което е прави най обикновена банкнота на стойност десетина лева. Разбира се,надявам се някой не те е подлъгал за цената, но може да се заинтересуваш във повечето антиквариати/нуризмати или се свържи със колекционери (няма да ти е трудно във нашия град (Пловдив). Потърси реална/професионална оценка на банкнотата тъй като малко си се объркал или са те подлъгали за цената. Ако имаш желание и след като се убедиш в това което пиша, бих могъл да е е купя за 10-15лв за личната си колекция. Но все пак провери какво съм те посъветвал ако искаш наистина да е продадеш някога. Поздрави П.С: Колега, постнал съм ти ЛС със доста достоверен източник на цената на банкнотата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 колега LogitechBG пусни ми и на мен едно ЛС от къде мога да си купя за 10-15лв подобни банкноти. или ако ти продаваш прати ми списък Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 колега LogitechBG пусни ми и на мен едно ЛС от къде мога да си купя за 10-15лв подобни банкноти. или ако ти продаваш прати ми списък Във всеки нумизматичен форум колега, ако не просто използвай гоогъл. Над 20 лв за тези банкноти е обир Има над 20 човека който ги продават по десетина лева. Една банкнота за да има стойност, най малкото не трябва да е била прегъвана никога... Запознайте се със продажбата на банкноти и цените им, има доста информация не е като да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Колега,LogitechBG,недей да заблуждаваш чак толкова драстично хората. 1000 лева 1938 године е една от много редките и ценни български банкноти. В каталога на Димитър Монев за екземпляр в много добро качество е посочена цена 100 лева, за екстракачество 300 лева а за UNC или нециркулирала 500 лева. Но имай предвид,че това са минимални цени. Аз ако имах такава банкнота с много добро качество,никога нямаше да я дам за 100 лева. Каталогът може да се изтегли в PDF формат и всеки сам да си преценява. Но имайте предвид,че това не е меню в ресторант. Този вид колекции нямат цена. Цената си я определя собственика. А колега,mostove, към теб. Като продаваш нещо толкова специфично и силно зависещо от качеството,не го снимай с Nokia 3120 classic,a направи хубави снимки,които ще помогнат да оценим реално състоянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Колега,LogitechBG,недей да заблуждаваш чак толкова драстично хората. 1000 лева 1938 године е една от много редките и ценни български банкноти. В каталога на Димитър Монев за екземпляр в много добро качество е посочена цена 100 лева, за екстракачество 300 лева а за UNC или нециркулирала 500 лева. Но имай предвид,че това са минимални цени. Аз ако имах такава банкнота с много добро качество,никога нямаше да я дам за 100 лева. Каталогът може да се изтегли в PDF формат и всеки сам да си преценява. Но имайте предвид,че това не е меню в ресторант. Този вид колекции нямат цена. Цената си я определя собственика. А колега,mostove, към теб. Като продаваш нещо толкова специфично и силно зависещо от качеството,не го снимай с Nokia 3120 classic,a направи хубави снимки,които ще помогнат да оценим реално състоянието. Колега, определено не заблуждавам никой и този каталог който спомена е от доста време. Също в каталога се споменават цени на банкноти които НИКОГА не са били прегъвани и са били съхранявани във колектор от самото излизане на банкнотата. За последен път се ще пиша по темата защото явно всеки тук разбира "доста" от банкноти и информацията вече бива наричана "заблуда". Дори едно най елементарно търсене чрез гугъл ще ти разясни цената на банкнотите във този им вид. Но балъци навсякъде... Пожелавам ти да е продадеш над 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.