mashev Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 защо моя тема беше изтрита???? кои е отговорен за тия неща и по-какъв начин се решава кои теми да се изтриват? и още един въпрос, имам проблеми с вареза и по-точно с форума, не всеки път ми го зарежда, а по някога след като е зарердил и реша да аддна отговор ми дава че неможе да намери сървъра?? някои можели да ми каже при мен ли е проблема или във форума?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 защо моя тема беше изтрита???? кои е отговорен за тия неща и по-какъв начин се решава кои теми да се изтриват? <{POST_SNAPBACK}> 20. Модераторите на форума имат право, без да дават обяснения на когото и да било, да премахват определени теми и мнения, когато преценят, че последните нямат място във форума на WareZ.ru, или че нямат общо с дейността, която извършва сайтът. Къде бил ключът за бараката Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Интересно тия правила за какво са .. не са красиви => не са за украса. Някой да знае за какво са измислени правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 ami za6to temata nebe6e trita dni nared i izvednyj op i q nqma????? mnogo hora kazaha da se zatwori i az prizowah pravo ima6tite da go naprawqt , no te nego napraviha i izvednyj op nqma e. iskam pone elemntarno obqsnenie. ne mislq 4e iskam mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Време е и тази да последва предишната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 mm da qko e da pravi6 ne6ta bez da dava6 obqsneniq na nikoi, triite dokato ima kakvo. no taka edva li 6te popravite ne6to. nqma bezgre6ni hora. gre6kite sa da se u4im ot tqh, no bez da gi osyznavame ne moje d se pou4im. 6te hubavo i ako nqkoi moje da mi pomogne s problema, no izglejda osven da se zaqjdame drugo nemojem:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Тук е така:"имаш право да нямаш права",така че не се хаби,няма смисъл.Ако те интересува нещо извън Warez-а пробвай в друг форум,този е само за ЕКфони ша ги обидиш с тва "как може така?" и ще земат да те баннат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Не виждам тема пусната от теб в изтритите теми. Незнам дали си запознат но теми не се трият само се преместват ако има проблеми да може да се върнат. Кажи каква е била темата и за какво става въпрос в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Не виждам тема пусната от теб в изтритите теми. Незнам дали си запознат но теми не се трият само се преместват ако има проблеми да може да се върнат. Кажи каква е била темата и за какво става въпрос в нея. <{POST_SNAPBACK}> темата се казваше " Още едно доказателство. Защо Евроком" Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Както виждам темата ти е била обединена в една цяла с [merged] Informacia za GigaBit Net Провери дали мненията от темата ти не са вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Благодаря много, аз и там попитах какво точно е това merdged, ама никои неможа да ми обясни. А имашли си някаква представа защо форума ми се губи от време на време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 MERGE [məʒ] 1. сливам (се) (in), съединяваме (се), обединяваме (се), уедряваме се (за предприятия) 2. смесвам (се) преливам, преминавам, превръщам се (in, into в) Не би трябвало да ти се губи форума. Тука вече немога да ти помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 mashev, можеше да ме попиташ на PM, не да пълниш топика със оффтопик... от него никой не печели. Всъщност някой хора, които попрекалят с него печелят ))))))))) п.с.: също така такива теми "къде изчезна" са за PM. Модераторите не могат винаги и на всеки да дават обяснения... наистина би било хубаво, но с този donated private time просто не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Тук е така:"имаш право да нямаш права",така че не се хаби,няма смисъл.Ако те интересува нещо извън Warez-а пробвай в друг форум,този е само за ЕКфони ша ги обидиш с тва "как може така?" и ще земат да те баннат. Ами и аз мислех така.Само че права има и то доста големи Стига да си прочетеш правилата.Точно като в казармата отдето си взел цитатчето.Ако си знаеш устава,винаги ще намериш вратичка да заобиколиш правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 mffffffffff kolko mnogo se obejdavam 4e ne si4ki sa pro4eli pravilata na foruma. Kakvo sme trugnali da obesnqvame kazvash idi si 4eti pravilata i tova e a otnosno temata predlagam off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.