Jump to content
BulForum.com

Купувам литиево-йонен елемент 3.7V

Recommended Posts

Купувам литиево-йонен елемент 3.7V / 700-1100 mAh / размери 31х28х5 мм. Държа да е чисто нов или почти чисто нов. Ако някой знае по-зареден магазин където имат, също моля да сподели. В Кузмов нямат такива малки размери.

Имам приятели , които внасят всякакви китайски части.Също така Кузмов няма доста работи и са на страшни цени.Предпоръчвам ти Импулса намира се на 6-ти Септември като тръгнеш от Билата в посока към чефте баня има едни магазини за авточасти и до тях е магазина.Също така има едно много хубаво магазинче до Тримонциум самоче се пада от вътрешната страна до еднопосочните улички.Ако и там ненамериш лрати едно ЛС

Здрасти колега, ТУК провери ли? и има още един магазин, не се сещам за името, малко след военна болница в посока към макдоналдс в дясно на ъгъла на препоследната пресечка там също много е зареден, от пиле мляко.

Поздрави.

Благодаря и на двамата, пиша за да знаят и други търсещи: В Кузмов няма с такава малка големина. В Елимекс до партийния дом нямаха никакви литиево-йонни плочки, също и в Импулс, също и във Викиват, също и в Конрад, също и в магазина за батерии близо до Конрад, също и в Квазер. Само в Лавър до военна болница ми предложиха да си оставя телефона и да ми се обадят ако успеят да намерят. Най-накрая си поръчах директно от Китай, остава неприятният момент с дългото чакане. Не съм ходил в Комет и в магазина срещу него.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...