marty979 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Здравейте, съвсем наскоро вярното ми Candy се предаде. Четох четох и си направих няколко извода, но реших да не пипам. Викнах техник, препоръчан при това и имаше реална опасност да влезе в пералнята. Извинявам се към хората практикуващи този занаят, но само от пръв поглед да се даде заключение "Проблема е сериозен и аз не мога да го оправя, дължите ми 5лв за посещението" е меко казано несериозен.Време за диагностика 3 минути, заплащане 5лв. Аз съвсем сериозно, мога да си пусна обява на X места, уж съм техник и за половин ден да мина през 10 жилища и да повторя същите думи и ето ти 40лв напред и 10лв за гориво Та накратко, проблема според мен в програматора и по скоро е за дъмп, но не разполагам с интерфейси, програматори софтуери и ткн, така че ако имате наистина сериозен човек в тази област, моля да ми го препоръчате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Привет, ползвал съм услугите на 2, 3 сервиза, но от 1 останах по-доволен. Сервизчето е малко, но майстора е добър (дъртия майстор, за другите не знам ) Намира се срещу площад Шахбазян - пресечката, която излиза на бул. Марица. Т.е. от 6ти септември завиваш на дясно (ако идваш от била) на светофара на Шахбазян и след 50-на метра е сервизчето. Не знам дали се занимават с препрограмиране, но нищо не ти пречи да минеш с модела на пералнята и да ги попиташ. Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.