Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър изгодно

Recommended Posts

Продавам компютър с следните параметри. Хард диск - Seagate 250 GB RAM памет - 1,5 GB Видео карта - 512 MB ATI Дънна платка - Intel Desktop Board (не знам точно каква,не знам къде да погледна) Процесор - Intel Dual core 2.8 GHz. Има една CD и една DVD записвачка които са LG, панела на компютъра е здрав,без деформации,отпред има дисплей на който показва температура на дъното,процесора и тем подобни работи, компютъра е много запазен - на сестра ми е,прати ми го от Гърция да го продам, понеже си купи нов. Почистих го от прах навсякъде и го преинсталирах с лицензиран Windows 7, готов е за работа. Продава се с кабела за захранването и с кабел свързващ видео картата и монитора. Смятам, че за тези пари си заслужава. Снимки нямам,но ако някой много настоява мога да направя.

Цена: 250 лв.

0883/599 570 Недялко

гр. Троян, работя с "Еконт".

И как си заслужава за тези пари ,като дори не знаеш как се казва точно дъното,видеото и процесора,да не говорим за паметта DDR2 ли е ,3 ли е? Много ми е интересно как си ги оценил!Я направи една разбивка на цената...А това за лицензирания Windows 7 ,няма да коментирам...

Приятел аз уча програмиране, не разбирам нищо от хардуеър, DDR2 е паметта и си нямам на идея какво е дъното, а компа става за доста игри,филми,интернет и т.н Мога да сваля до 200 лева не и по-ниско предвид това, за каква цена е бил закупен, не е с буклучевите части като всички останали :-)

Нов си, но преди следващата тема, която евентуално възнамеряваш да пуснеш, ще те помоля да прочетеш правилата на раздела. И за да не се чудиш в каква връзка с тази тема те карам да четеш правилата, обърни внимание на точка 4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...