Jump to content
BulForum.com

Продавам дънна платка AM3+ MSI 970A-G46 7693

Recommended Posts

Тази друга ли е и защо просто не продължи в предишната тема, за да избегнеш всякакви съмнения и да не ме питат съфорумците защо допускаме да се нарушават правилата, а трябваше да я затвориш на 120 лв. и след това да отвориш друга на същата цена? Подозирам, че си го направил заради ненамерената картинка в първата тема, но друг път не го прави, защото не всички разбират причината.

Това си е двоен стандарт.

Аз влача предупреждение почти година(може и повече, може и по-малко, не съм водил статистика), че направих същия номер.

Тука леко мъмрене....

Или пък всичко е защото има картинка, а в моята на времето нямаше ;-)

Ами да беше направил и ти номера с картинката, що се оплакваш сега...;)

Колега, това нещо гаранция има ли? Защото ТУК за малко над 130лв. се намира със 3 години гаранция.

Колега, това нещо гаранция има ли? Защото ТУК за малко над 130лв. се намира със 3 години гаранция.

мерси за пояснението , и за това че се намесваш не коректно в темата ми без интерес :) както и да е аз дъното вече го пратих в софия

само ми е чудно как обикновения човек който няма регистрирана фирма ще си поръча от твоя сайт, и цената може да е 130лв , а колко е доставката?

как да се регистрираме в сайта на колегата:

Акаунт регистрация

За да можете да използвате пълния капацитет на системата MarkIT и да извършвате покупки е необходимо да станете регистриран потребител. По време на процеса на регистрация се изисква следната регистрация: име на фирмата, фирмен регистрационен номер , адрес за фактуриране, адрес за доставка, лице , телефон , емайл за контакти.

Всички тези данни са задължителни за успешното регистриране на акаунта.

След успешното изпълнение на регистрацията, потребителят може да се впише с избраното потребителски име и акаунт. Вашият акаунт е активиран на момента за да извършвате в системата на MarkIT....

дъното е продадено темата е за затваряне

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...