david_launcher Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Здравейте! Устройството, което търся трябва да: -чете от USB/flash -да възпроизвежда divx(avi, mpg..) Не е нужно hd, за субтитри ми е все тая.. -да има чинч или скарт изход Нямам свободен hdmi на телевизора, за това търся просто устройство на реалистична цена. Тук на лични, моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Здравейте! Устройството, което търся трябва да: -чете от USB/flash -да възпроизвежда divx(avi, mpg..) Не е нужно hd, за субтитри ми е все тая.. -да има чинч или скарт изход Нямам свободен hdmi на телевизора, за това търся просто устройство на реалистична цена. Тук на лични, моля! Имам такъв ДВД плеър+USB, има и изход за обикновен монитор, опция, която за мен беше задължителна, когато го взимах. Напоследък не разпознава всички ДВД-та, предполагам, че е за почистване на оптиката. На USB е пушка! Марката не я помня, от технополис е купувано. Цената е 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Извинявам се, не съм уточнил. Моля да не е ДВД плейър, имам такъв. Компактните размери са ми от значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Намерих, благодаря Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.