lukather Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Продавам телефон Samsung Galaxy Gio S5660. Телефона е на една година закупен на 24.12.2011. Телефона има следи от употреба предимно по страничната лайсна. Екрана е перфектен - от самото начало се ползва със скринпротектор. Телефона е със стоков ром 2.3.6 и никога не е рутван. Работи перфектно без никакви забележки. Продава се с кутия и оригиналното зарядно. Има гаранционна карта и оставащи 12 месеца гаранция към Виваком. Намира се в Пловдив. http://www.phonearena.bg/phones/Samsung-GALAXY-Gio_id5171 За контакт на тел 0877889556 или ЛС Цена: 200 лв 120 лв. 110 лв. 100 лв. 90 лв. Снимки: https://picasaweb.google.com/109397949981248998713/ZJotPC?authuser=0&feat=directlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Здрасти колега, защо мислиш че някой ще даде 200лв. за доста очукан телефон,при положение че ТУК е за 228лв чисто нов с 2г гаранция. Било то и с 1г гаранция която дори и да стане нещо с телефона няма да признаят гаранцията заради външния му вид, просто ще кажат че е изпускан и за това е повреден. Ааа или цената е с тенденции за ъпване. повече от 120лв няма кой да даде, като се знае че една стока напуснала магазина и разпечатана цената и пада на половина. Нищо лично, ама не сме балами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Не смятам че някой е балама. В случай че някой прояви интерес може да се преговаря за цена -нищо чудно и да се падне до посочената от теб колега. Аз не съм магазин за да ценообразувам спрямо пазара. Такава цена ми дойде първо на ума, а и никъде не съм писал че е твърда. Ти щом си писал в темата значи се интересуваш ,затова кaжи ми каква цена те устройва и да си стискаме ръцете ако и на мен ми стига . В противен случай просто спамиш и мисля че заслужаваш warn ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Не смятам че някой е балама. В случай че някой прояви интерес може да се преговаря за цена -нищо чудно и да се падне до посочената от теб колега. Аз не съм магазин за да ценообразувам спрямо пазара. Такава цена ми дойде първо на ума, а и никъде не съм писал че е твърда. Ти щом си писал в темата значи се интересуваш ,затова кaжи ми каква цена те устройва и да си стискаме ръцете ако и на мен ми стига . В противен случай просто спамиш и мисля че заслужаваш warn ! аз, цена съм посочил, и това не е спам, а подсказване на модераторите за прекалено надута цена с цел понататъчни вдигания на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Ок ,но така повече от 120лв няма кой да даде, като се знае че една стока напуснала магазина и разпечатана цената и пада на половина. написано .... не разбрах че ми правиш оферта. И тъй като е Нова година и ти пръв се отзова съм съгласен на тази цена. Звънни ми когато ти е удобно (ама нека да е не по рано от утре след обяд-до отрезнеем малко) за да се разберем каде да се срещнем за да го вземеш . Весела нова година ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Честита нова година, офертата ти така е много добра, само че снощи профуках доста повече пари от това което бях предвидил, и ако го взема сега ще остана на червено. Ако след 10ти телефона е все още наличен ще го взема. Но ако ти трябват пари, и се появи друг кандидат, няма проблем давай го. Пък ако ли не след 10 ще се видим. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Здравей колега, тази година не ми тръгна хич на добре, на 05.01 баш на рождения ми ден, климатиците в къщи спряха да работят и в понеделника изгорях със 140лв. ама тръгнаха де. Утре пък съм на двойна операция и там не знам колко ще ме одрусат. Така че малката ще остане за сега без телефон с Андроид. Извинявам се още веднъж и ти благодаря за добрата оферта. Поздрави, Младен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Нова цена (официално): 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Нова цена 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Нова цена 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Окончателна цена : 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Продаден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.