Jump to content
BulForum.com

Продавам телефон

Recommended Posts

Продавам телефон Samsung Galaxy Gio S5660. Телефона е на една година закупен на 24.12.2011. Телефона има следи от употреба предимно по страничната лайсна. Екрана е перфектен - от самото начало се ползва със скринпротектор. Телефона е със стоков ром 2.3.6 и никога не е рутван. Работи перфектно без никакви забележки. Продава се с кутия и оригиналното зарядно. Има гаранционна карта и оставащи 12 месеца гаранция към Виваком. Намира се в Пловдив. http://www.phonearena.bg/phones/Samsung-GALAXY-Gio_id5171

За контакт на тел 0877889556 или ЛС

Цена: 200 лв  120 лв.  110 лв.  100 лв. 90 лв.

Снимки: https://picasaweb.google.com/109397949981248998713/ZJotPC?authuser=0&feat=directlink

Здрасти колега, защо мислиш че някой ще даде 200лв. за доста очукан телефон,при положение че ТУК е за 228лв чисто нов с 2г гаранция. Било то и с 1г гаранция която дори и да стане нещо с телефона няма да признаят гаранцията заради външния му вид, просто ще кажат че е изпускан и за това е повреден.

Ааа или цената е с тенденции за ъпване. повече от 120лв няма кой да даде, като се знае че една стока напуснала магазина и разпечатана цената и пада на половина.

Нищо лично, ама не сме балами.

Не смятам че някой е балама. В случай че някой прояви интерес може да се преговаря за цена -нищо чудно и да се падне до посочената от теб колега. Аз не съм магазин за да ценообразувам спрямо пазара. Такава цена ми дойде първо на ума, а и никъде не съм писал че е твърда. Ти щом си писал в темата значи се интересуваш ,затова кaжи ми каква цена те устройва и да си стискаме ръцете ако и на мен ми стига . В противен случай просто спамиш и мисля че заслужаваш warn !

Не смятам че някой е балама. В случай че някой прояви интерес може да се преговаря за цена -нищо чудно и да се падне до посочената от теб колега. Аз не съм магазин за да ценообразувам спрямо пазара. Такава цена ми дойде първо на ума, а и никъде не съм писал че е твърда. Ти щом си писал в темата значи се интересуваш ,затова кaжи ми каква цена те устройва и да си стискаме ръцете ако и на мен ми стига . В противен случай просто спамиш и мисля че заслужаваш warn !

аз, цена съм посочил, и това не е спам, а подсказване на модераторите за прекалено надута цена с цел понататъчни вдигания на темата.

Ок ,но така

повече от 120лв няма кой да даде, като се знае че една стока напуснала магазина и разпечатана цената и пада на половина.

написано .... не разбрах че ми правиш оферта. И тъй като е Нова година и ти пръв се отзова съм съгласен на тази цена. Звънни ми когато ти е удобно (ама нека да е не по рано от утре след обяд-до отрезнеем малко) за да се разберем каде да се срещнем за да го вземеш . Весела нова година !

Честита нова година, офертата ти така е много добра, само че снощи профуках доста повече пари от това което бях предвидил, и ако го взема сега ще остана на червено. Ако след 10ти телефона е все още наличен ще го взема. Но ако ти трябват пари, и се появи друг кандидат, няма проблем давай го. Пък ако ли не след 10 ще се видим.

Поздрави.

• 2 weeks later...

Здравей колега, тази година не ми тръгна хич на добре, на 05.01 баш на рождения ми ден, климатиците в къщи спряха да работят и в понеделника изгорях със 140лв. ама тръгнаха де. Утре пък съм на двойна операция и там не знам колко ще ме одрусат. Така че малката ще остане за сега без телефон с Андроид. :(

Извинявам се още веднъж и ти благодаря за добрата оферта.

Поздрави, Младен

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...