Bohu Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Здравейте, много се чудих дали да публикувам тук или в хардуер секцията, дано не съм сгрешил. Въпросът ми е - закупих си GeForce GT 440 1gb ddr5. След като я сложих и инсталирах драйвера в хардуер дивайс мениджъра ми ми вади че въпросното нещо SM BUS CONTROLER иска драйвер. Дори не знам какво е точно. Порових тук там пише нещо за чипсета на дъното, но мен хич ме няма в тези неща. Молбата ми е ако има някой който се е сблъсквал с това да помогне или да ме насочи към драйвери. Дъното ми е Asrock n68c-s ucc, с Windows XP съм. Мерси предварително и весели празници : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Здравейте, много се чудих дали да публикувам тук или в хардуер секцията, дано не съм сгрешил. Въпросът ми е - закупих си GeForce GT 440 1gb ddr5. След като я сложих и инсталирах драйвера в хардуер дивайс мениджъра ми ми вади че въпросното нещо SM BUS CONTROLER иска драйвер. Дори не знам какво е точно. Порових тук там пише нещо за чипсета на дъното, но мен хич ме няма в тези неща. Молбата ми е ако има някой който се е сблъсквал с това да помогне или да ме насочи към драйвери. Дъното ми е Asrock n68c-s ucc, с Windows XP съм. Мерси предварително и весели празници : ) Здрасти, за най-точно, цъкни с дясното копче на тоя контролер->Properties->Details-> и от падащото меню избираш Hardware ID's и копираш и пействаш тук целия първи ред. Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 http://img338.imageshack.us/img338/6483/busja.jpg Първия ред е : PCI\VEN_10DE&DEV_03EB&SUBSYS_03EB1849&REV_A2 Всъщност мисля че се оправих, след като ме помоли да видя първия ред, го гугълнах и открих този сайт. Иска регистрация, иска и пари но имаше една опция "Нямам пари сега моля ви дайте ми драйвер" и ми даде достъп за 1 ден : ) Сега всичко е наред. http://www2.driveridentifier.com/scan/driver_file_detail.php?inf_file_id=1027853&md5=c5de586fed9b5a65b6025d09f9a4f1ae&scanid=348C4ED325EF4A79B9D424B920DA8654&item_id=414851762&hardware_id=PCI%5CVEN_10DE%26DEV_03EB Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Принципно щом знаеш модела на дъното отиваш да си взимаш драйверите от производителя: http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-S%20UCC/?cat=Download&os=XP Там има всичко, което могат да ти дадат в платения сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 По принцип точно от там си ги бях свали преди това и за това търсих за тоя BUS, понеже си помислих че щом съм инсталирал официалните драйвери и после ми иска и тези нещо още е трябвало. Здраве да е, всичко е наред . Пак благодаря : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.