LogitechBG Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Нова цена : 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 1, 2013 Author Share Posted January 1, 2013 Последна новогодишна цена : 80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelycondor Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Последна новогодишна цена : 80лв Имам интерес към някакъв 19 инчов монитор, защото нямам пари за нов, а моят монитор Philips 190C (190C7) [19" LCD] (BZ30643215950) беше перфектен, но на 31 декември го съборих и сега нещо започна да прекъсва. Не ми се иска да го давам на ремонт, защото ми искат 50 лв. От снимката виждам много лоша повърхност на екрана на твоя монитор - дано да е само прах, защото едно почистване на екрана оставя петна, а и може да повреди и пикселите. Освен това се интересувам да не би да има някакъв скрит дефект или недай боже лош(и) пиксел(и). Това ще е много лошо, ако седна да работя на подобен монитор, защото в къщи се занимавам с графична дейност и дори и един лош пиксел веднага се вижда и дразни. То че мониторът не е нов се вижда, но ако работи и няма дефекти проявявам интерес за цена 70 лв. (повече не мога да дам - 10 лв. разлика не е кой знае какво, но се събраха много разходи при мен в началото на януари, а и изобщо не съм планирал да купувам нов монитор до 31 декември 23 часа на 2012 г.). Ако искаш да се договорим - моля те потърси ме на тел.0896168072 (Георги) - не мога да ползвам компютъра, поради лошата работа на моя монитор (ту работи, ту спре) и няма да мога да следя форума. Ако решиш - обади се, ако не- пожелавам ти успех. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 1, 2013 Author Share Posted January 1, 2013 Колега, монитора е във перфектно състояние. Това което виждаш на снимката е прах, и при покупката му всеки един човек ще се обеди в това на място За съжаление съм захвърлил някъде гаранцията иначе е дори гаранционен. Изгорели пиксели,пукнатини или каквито и да е проблеми не съществуват във което също може да се обеди купувача на място. Благодаря за предложението ти от 70лв, но на темата ми има цена и текст до нея на който пише "Крайна цена" Предпочитам да продължава да хваща прах или да го подаря на приятел от колкото да се разделя с него за по малко от 80лв. Ако не се продаде до 1 седмица просто го свалям от продажба. И моля ви, спрете да ми предлагате цени по ниски от тази която съм посочил на лични съобщения или в темата. Цената е достатъчно добра за такъв тип монитор/марка,инчове. Цената е крайна и не подлежи на коментар. Утре ще го избърша старателно и ще прикача нова снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelycondor Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Благодаря за отговора. Не исках да се обиждаш, но си напълно прав - цена за 80 лв., ако е напълно изправен е справедлива. Аз проявявям интерес и напълно те разбирам - обявих за продажба твърд диск в перфектно сътояние и непрекъснато получавам предложение за по-ниски цени от тази, която искам и се отказах да го продавам. При мен нуждата да купувам монитор стана внезапно. До 12 януари трябвя дя платя вноска за колата, годишен технически преглед, да платя ток, вода, кабелна телевизия и ако ми останат пари и не си продал монитора, ще ти се обадя. Оставам с най-добри пожелания към теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Извинявам се ако съм те обидил по някакъв начин но просто ми дойде в повече няколко Лични съобщения със оферти за 40-50лв които не само са абсурдни но след като отговорих културно получих в отговор наглост. Та аз дори във заложна къща да отида за 60лв ще го вземат като топъл хляб... Та пиша този пост само за да се извиня ако съм те обидил по някакъв начин,извинявам се и пожелавам весело изкарване на празниците. П.С : Снимката е обновена и на нея може да се види в какво козметично състояние е монитора след избърсването на прахта Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.