TODORIN777 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Продавам Apple Power Mac G4 N8570. От компютъра липсва батерията, която е 3,6V и RAM паметтите, всичко останало си е в кутията и е наред. Mac-a e със следните характеристики: Dual PowerPC G4 867Mhz 2GB DDR Ram поддържа, липсваща. 60 GB Hdd VGA ATI Rage128Pro Combo Drive Airport карта Mac OS 10.5.8 Leopard За контакти на ЛС или тук във форума, както и на тел. 0890 22-99-02. Мака се намира в Пловдив. цена 90 лв. 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TODORIN777 Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Нова цена на Power Mac G4 85 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TODORIN777 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 80 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Захранването Работи ли му? Какво е състоянието ми? Между другото - батерията е 10 лева купувал съм такава и е сума Link to comment Share on other sites More sharing options...
TODORIN777 Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Захранването Работи ли му? Какво е състоянието ми? Между другото - батерията е 10 лева купувал съм такава и е сума Да, захранването работи, батерията видях от къде да я закупя, от "Викиват"....даже е 7 лв... Но, честно да ти кажа не ми се занимава, колкото и мерак да имам да го подкарам...Трябва и РАМ да му се търси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Виж захранването е голям проблем! Това, че вашето е работещо е добра цена. Рамта не е скъпа за тази машина. Имах два такива и едвам ги продадох да съм честен! Единия даже го размених, че нямаше продаване. Като цяло проблема на тези машини е в ЗАХРАНВАНЕТО! Това, че вашето е работещо ще Ви помогне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TODORIN777 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Мака се продаде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.