kolioeng Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 телефона е с проблем: забива му екрана, но с оптичният джойстик може да се работи.След рестарт се оправя проблема. Прави го м/у 3-4 дневно ,до нито веднъж . Евентуална смяна на дисплея струва 90 лв ( 63 лв дисплей + 27 лв труд). Иначе всичко му работи:Wi-fi,GPS,камера,светкавица,радио. Аndroid 2.2, телефона не е отключван Подариха ми нов и с този вече не ми се занимава. В коплект с USB-кабел и калъфче Телефона съм го купил втора употреба ,ползвах го около 1 година спецификация : цък за контакти на ПМ и 0898612884 - Николай обявата е за Пловдив и София снимки:цък цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 мога да ти предложа 40лв за него да го взема за части Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 а дали ще е възможно някакви снимчици да ми пратиш на skype: S_E_X_A_82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 продаден- затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.