coool Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Темата е за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
LogitechBG Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Колега, предлагам бартер за добра реплика на Хублот. Провери си съобщенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 документи за произход, че ми изглежда на реплика различава се от изскочилите в първите десетина резултата в гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 документи за произход, че ми изглежда на реплика различава се от изскочилите в първите десетина резултата в гугъл. Реплика на евтин часовник? Безсмислено е. Реплики се правят на моделите за по 10 000 лв и нагоре. Този е ~$150 нов в магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Реплика на евтин часовник? Безсмислено е. Реплики се правят на моделите за по 10 000 лв и нагоре. Този е ~$150 нов в магазина. може и безсмислено да е, но сравни циферблата и надписите по задната капачка. различни са. затова ме интересуват документи, произход. а пък реплики на модели над 10 000 си струват над 1000 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 може и безсмислено да е, но сравни циферблата и надписите по задната капачка. различни са. затова ме интересуват документи, произход. а пък реплики на модели над 10 000 си струват над 1000 лв. ОФ топик От бартер за техника, ако се интересуваш кажи Реплика се прави на всичко от което може да се изкарат пари - ножчета, фенерчета, телефони и тн. Реално погледнато без документ за покупката е трудно да се каже дали е оригинален или не. Марката е готина, не съм виждал реплики на тези модели, но знае ли човек. УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 може и безсмислено да е, но сравни циферблата и надписите по задната капачка. различни са. затова ме интересуват документи, произход. а пък реплики на модели над 10 000 си струват над 1000 лв. По 300лв са. А не успявам да видя къде я виждаш тази разлика. Аз разлика не виждам. Дори и да има някаква минимална, всеки продукт излиза в различни ревизии. Аз имам 2 чифта еднакви обувки, едните са с кафяв кожен етикет, другите са с бял. Според мен часовника си е напълно оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coool Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Здравейте! Добавих още 3 снимки за да се видят ясно надписите .Часовника не е т.нар. реплика/менте,закупен е от английски онлайн магазин, но нямам документи.При интерес може да отидем до избран от клиента часовникар за установяването на автентичноста на продукта.;-) А и честно казано до сега не съм виждал реплика на часовник от тази марка. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.