Jump to content
BulForum.com

Продавам мъжки часовник Kenneth Cole NY

Recommended Posts

документи за произход, че ми изглежда на реплика :unsure:

различава се от изскочилите в първите десетина резултата в гугъл.

Реплика на евтин часовник? Безсмислено е.

Реплики се правят на моделите за по 10 000 лв и нагоре. Този е ~$150 нов в магазина.

Реплика на евтин часовник? Безсмислено е.

Реплики се правят на моделите за по 10 000 лв и нагоре. Този е ~$150 нов в магазина.

може и безсмислено да е, но сравни циферблата и надписите по задната капачка. различни са. затова ме интересуват документи, произход.

а пък реплики на модели над 10 000 си струват над 1000 лв. :)

може и безсмислено да е, но сравни циферблата и надписите по задната капачка. различни са. затова ме интересуват документи, произход.

ОФ топик

От бартер за техника, ако се интересуваш кажи :)

Реплика се прави на всичко от което може да се изкарат пари - ножчета, фенерчета, телефони и тн. Реално погледнато без документ за покупката е трудно да се каже дали е оригинален или не. Марката е готина, не съм виждал реплики на тези модели, но знае ли човек.

УСПЕХ

По 300лв са.

А не успявам да видя къде я виждаш тази разлика. Аз разлика не виждам. Дори и да има някаква минимална, всеки продукт излиза в различни ревизии. Аз имам 2 чифта еднакви обувки, едните са с кафяв кожен етикет, другите са с бял. Според мен часовника си е напълно оригинален.

8112sjfluyl._sl1500_547.jpg

Здравейте! Добавих още 3 снимки за да се видят ясно надписите .Часовника не е т.нар. реплика/менте,закупен е от английски онлайн магазин, но нямам документи.При интерес може да отидем до избран от клиента часовникар за установяването на автентичноста на продукта.;-) А и честно казано до сега не съм виждал реплика на часовник от тази марка. ;-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...