hostlord Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Здравейте,вчера си Midex ми даде идея. И направих програмата Portable (тоест само цъкате и работите със нея за да оразмерите вашите снимки бързо и лесно в размери които желаете за да не са големи за форума !) Програмата е 100 % Чиста без вируси гарантирам ! Не изисква инсталация и не изисква параметри. Изисква единствено .NET Frameowork които го има по-принцип със WINDOWS-a ви. Надявам се да ви бъде полезна програмата. Ако имате мнения/предложения и всичко останало моля пишете тук ! Снимка : Свали : http://dox.bg/files/dw?a=f50d64c321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ако имате мнения/предложения и всичко останало моля пишете тук ! Имам доста предложения и забележки, но засега ще започна само с няколко: 1. При избиране на снимка фонът е почти черен, а също и шрифта - сещаш се каква е видимостта на буквите... 2. Според мен не е необходимо да има 2 отделни точки - една за добавяне на снимката и една за преоразмеряване. Това може да се обедини в 1 точка. 3. "Запаметяване" според мен не е много точно, не е ли по-добре "записване"? 4. Липсата на preview, за да видиш всъщност коя снимка между множество други избираш, е голям минус, тъй като се работи на сляпо (само по името на файла). 5. При преоразмеряването е добре да има и опция за запазване съотношенията на страните. 6. При задаване къде да се запази готовия файл е добре да има и опция да се запазва там, където е оригинала. 7. Заредих от десктопа си една снимка 2048х1536, преоразмерих я и зададох да я запише пак на десктопа - не я записа там и сега ровя из хардовете, къде всъщност я е сложил. Толкова засега с моите наблюдения... Едит: Сега установих, че по първата ми забележка за цвета на фона и шрифта - когато за първи път избера върху коя снимка ще се работи...и шрифтът, и фонът са черни и нищо не се вижда ; когато обаче веднага след това пак реша да избера същата снимка - шрифтът става бял, както и би трябвало да бъде още първия път. А що се отнася до последната ми забележка, че не мога да си намеря преоразмерената снимка - няма и как да я намеря, защото изобщо не е записана. Повторих процедурата по същия начин и едва тогава обърнах внимание, че в графата "Статус" седи "Грешка" - нямам представа защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.