DIMM Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Продавам телевизор Samsung UE-40EH5000 . Телевизорът е чисто нов , в оригинален кашон, неотварян. Цената е 700лв. Информация : My link За контакти : тел : 0898 633 209 , Skype : dolly_fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Продавам телевизор Samsung UE-40EH5000 . Телевизорът е чисто нов , в оригинален кашон, неотварян. Цената е 700лв. Информация : My link За контакти : тел : 0898 633 209 , Skype : dolly_fan Каква е причината за продажбата и към кой магазин е гаранцията?Дата на закупуване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMM Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Причината е , че имам два телевизора Гаранция няма, а датата на закупуване не знам какво отношение има при положение, че телевизорът е в запечатан кашон ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Причината е , че имам два телевизора Гаранция няма, а датата на закупуване не знам какво отношение има при положение, че телевизорът е в запечатан кашон ? Датата беше нужна заради запечатания кашон, като информация до кога е гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Има два вида запечатан кашон - единият е заводски запечатан, вторият е запечатан с второ тиксо, което вече е съмнително, поради факта, че не се знае ползван ли е, не е ли, а може да бил мостра или да е върнат от сервиз и т.н. и т.н. Ако е заводската запечатка ОК, но ако е втората... И аз мога да си запечатам ТВ-то, което е на една година, но ще мине ли за ново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMM Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 Има два вида запечатан кашон - единият е заводски запечатан, вторият е запечатан с второ тиксо, което вече е съмнително, поради факта, че не се знае ползван ли е, не е ли, а може да бил мостра или да е върнат от сервиз и т.н. и т.н. Ако е заводската запечатка ОК, но ако е втората... И аз мога да си запечатам ТВ-то, което е на една година, но ще мине ли за ново? Като съм написал запечатан , съм имал предвид заводски запечатан - другия вариант не го броя в категорията "запечатан" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 имам интерес ако свалиш цената с 30%,пиши и да го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMM Posted December 25, 2012 Author Share Posted December 25, 2012 имам интерес ако свалиш цената с 30%,пиши и да го взимам. Ехее , направо с 50 % ако искаш ... Сега е коледа и се случват чудеса , но чак толкова... Мога да сваля до 650лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainichko Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 продава ли се още телевизорът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.