Jump to content
BulForum.com

Продавам 40" LED TV SAMSUNG - чисто нов

Recommended Posts

Продавам телевизор Samsung UE-40EH5000 . Телевизорът е чисто нов , в оригинален кашон, неотварян.

Цената е 700лв.

Информация : My link

За контакти : тел : 0898 633 209 , Skype : dolly_fan

Продавам телевизор Samsung UE-40EH5000 . Телевизорът е чисто нов , в оригинален кашон, неотварян.

Цената е 700лв.

Информация : My link

За контакти : тел : 0898 633 209 , Skype : dolly_fan

Каква е причината за продажбата и към кой магазин е гаранцията?Дата на закупуване?

Причината е , че имам два телевизора ;)

Гаранция няма, а датата на закупуване не знам какво отношение има при положение, че телевизорът е в запечатан кашон ?

Причината е , че имам два телевизора ;)

Гаранция няма, а датата на закупуване не знам какво отношение има при положение, че телевизорът е в запечатан кашон ?

Датата беше нужна заради запечатания кашон, като информация до кога е гаранцията.

Има два вида запечатан кашон - единият е заводски запечатан, вторият е запечатан с второ тиксо, което вече е съмнително, поради факта, че не се знае ползван ли е, не е ли, а може да бил мостра или да е върнат от сервиз и т.н. и т.н.

Ако е заводската запечатка ОК, но ако е втората... И аз мога да си запечатам ТВ-то, което е на една година, но ще мине ли за ново?

Има два вида запечатан кашон - единият е заводски запечатан, вторият е запечатан с второ тиксо, което вече е съмнително, поради факта, че не се знае ползван ли е, не е ли, а може да бил мостра или да е върнат от сервиз и т.н. и т.н.

Ако е заводската запечатка ОК, но ако е втората... И аз мога да си запечатам ТВ-то, което е на една година, но ще мине ли за ново?

Като съм написал запечатан , съм имал предвид заводски запечатан - другия вариант не го броя в категорията "запечатан" .

имам интерес ако свалиш цената с 30%,пиши и да го взимам.

Ехее , направо с 50 % ако искаш ... Сега е коледа и се случват чудеса , но чак толкова... Мога да сваля до 650лв.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...