Jump to content
BulForum.com

продавам якета и обувки

Recommended Posts

Продавам две маркови якета употребявани-REPLAY и TOM TAILOR

REPLAY-bwy1356205151j.jpg

TOM TAILOR- размер хл като това яке става да се носи и на части като суйчар,като пролетно яке и заедно като на снимката-bfi1356205239o.jpg-cqs1356205274w.jpg

Якетата са почти нови, цените са 100лв за реплея,и 80лв за том тейлара,

Намират се в Пловдив

тел. за връзка 0897815158 или ЛС

НОВИ ЦЕНИ

7. Когато намалявате цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията. При неспазване - темата се затваря без предупреждение!

Кви са тия цифри за тия ментета ве, приятел?

Модератор: Длъжен си да се аргументираш как само по снимките позна, че са ментета. Ако не го направиш, ще счета поста за спам, с всичките последици от спамене в раздела. :spam-die:

Кви са тия цифри за тия ментета ве, приятел?

"Приятел" ако обичаш не се изказвай неподготвен,които си има понятие от маркови дрехи той ще ги оцени.якетата са купувани реплея-500лв-том тейлара-350лв,обувките 150 така че си направи сметка какви ментета са

След като твърдиш че си дал толкова пари за артокулите предполагам са придружени с касова бележка и произход ? колегата може да неможе да докаже че са менте но ти можиш ли да докажиш че са оригинални ? нека модераторите него приемат за спам понеже мисля че въпроса ми е напълно нормален .

След като твърдиш че си дал толкова пари за артокулите предполагам са придружени с касова бележка и произход ? колегата може да неможе да докаже че са менте но ти можиш ли да докажиш че са оригинални ? нека модераторите него приемат за спам понеже мисля че въпроса ми е напълно нормален .

Немога да ти покажа касови бележки защото отдавна сам ги изхварлил,и не съм мислил да ги продавам.а като искаш потварждение че са оригинални стоките идваш с мен в мола,там има и реплеи магазин и том теилър те ще ти кажат по подробно,

• 2 weeks later...

НОВИ ЦЕНИ

100-РЕПЛЕИ

80-ТОМ ТЕИЛАР

7. Когато намалявате цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията. При неспазване - темата се затваря без предупреждение!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...