petyr hvorev Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Заменям нокиа н96 работи безупречно единствения проблем е че някои е преинсталвал софта и сега не влиза в галерия-снимки а се гледат през фаил мениджера и съм качил galery view трябва да се сложи на ново софта но нямам УСБ затова несъм го направил. иначе медия плеяра и музиката и абсолютно сичко останало е напълно перфектно телефончето е 16гб. казвам понеже някои ми беше казал че има и 8гб. Търся си телефон андроид понеже съм се зарибил на една игра и ми трябва такъв телефон с тъч може и реплика да е на някои телефон стига да е с ос. андроид. Цена за правилата 130. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 120 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted December 26, 2012 Author Share Posted December 26, 2012 115 110lv. - За продукти с цена между 100 лева и 400 лева, минималното понижение на цената е 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 htc touch diamond? - ако те устройва пиши на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 pishi mi na lichno v kakvo sastoqnie e htc-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Вместо да си ъпваш неправомерно темата като пускаш безсмислени постове, си изтрий старите съобщения в кутията защото хората не могат да ти пишат. Потребителят petyr hvorev не може да получава нови съобщения вече пиши ми ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.