Midex Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Преди известно време взех от съфорумец тази видеокарта. Картата е добра и е в прекрасно състояние (в момента дори съм с нея). Проблемът ми е малко специфичен - картата няма и няма да има драйвери за Win98, а на мен поради лични причини ми се налага да ползвам и тази стара ОС. Качил съм там някакъв универсален драйвер (miniport), но определено действа само на базово ниво 'съвместимост'. Поради тази единствена причина искам да я заменя за друго ATI на AGP от сериите 95xх , 96хх, 97xx или 98хх, за които има драйвери за '98. Тъй като тази X850 е 256 битова & 256 мегабайтова, бих желал картата, която евентуално някой ще ми предложи да е минимум 128 бита & 128 мегабайта, а ако някое от тези 2 числа е двойно...няма да се разсърдя. Понеже не желая никакво доплащане, като малък бонус за мен бих искал 1-2 дена за проби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
computerman Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 това е добре за вас брат Произведено в Тайван 128mb 128bit но това е Nvidia MX 440 SE изчакаме какви други приятели се предлагат след това да реши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 За съжаление, както съм написал в обявата, държа да е ATI. Засега имам 2 предложения - едно по телефона от Камен (mitzev.com) и едно на ЛС от stemp. Смятам да изчакам известно време ако има и други предложения и ще избера едно от всичките. Едит: Искам само да добавя, че каквато и карта да взема, през цифровия изход трябва да може да поддържа 1920Х1080. Това го добавих, защото в предложението на stemp видях един ред, в който пише, че през DVI картата изкарва само до 1600x1200, което за мен е странно, при положение, че тук при мен имам една стара ATI 9200, която няма проблем с FullHD-то през DVI изхода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Имам една Gigabyte GV-R955128D,ако вече не си намерил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Имам една Gigabyte GV-R955128D,ако вече не си намерил. Сори, забравих да го отразя в темата - вчера я смених с абсолютно същата като твоята карта, която ми предложи на ЛС съфорумецът nbcmarkov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.