Jump to content
BulForum.com

Оборудване за Булсатком

Recommended Posts

Продавам оборудване за Булсатком.

Изтече ми договора и вече е ми е нужно.

Чиния + приемник + карта - 110лв.

Още един приемник - 30лв.

Двата приемника само - 50лв.

приемниците са dl-stb-s202 , като единия е основе, а другия допълнителен.

Намират се в Горна Оряховица.

Проблемът е, че чинията още е монтирана.

Тел: 0896818966

• 1 month later...

Предвид факта, че за 18лв. се взимат чисто нови HD приемник, с пълен пакет за 3 месеца+2 месеца основен пакет+чиния с конвертор и стойка, не мисля, че цената е постижима. Сега ще кажеш, че има договор - договорите при Булсатком не са проблем - тоест може да сключиш договор и да си плащаш, когато искаш - никой няма да те търси, че не си платил 1, 2, 5, 10 месеца. Просто договорът е изпълнен тогава, когато имаш платени общо 12 месеца, тоест освен тези 5, които имаш платени отначало, още 7 месеца. Дори ако сметнеш тези 7 оставащи месеца, от 12 месечния договор на най-ниския пакет 6.80лв. ти излизат 65.60лв. за всичко, като първите 3 ще имаш пълен пакет канали, включително HBO, Cinemax, а останалите основен.

При теб чинията е ползвана и не се знае в какво състояние ще пристине след намесата на куриерите.

Предлагам 15лв., след като ми снимаш антената, за да видя с кой държач е и да преценя дали изобщо си заслужава, защото ако е с пластмасовия държач, фокусът отдавна е заминал, подари деформирането на държача и увисването на рейката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...