arksi Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Продавам оборудване за Булсатком. Изтече ми договора и вече е ми е нужно. Чиния + приемник + карта - 110лв. Още един приемник - 30лв. Двата приемника само - 50лв. приемниците са dl-stb-s202 , като единия е основе, а другия допълнителен. Намират се в Горна Оряховица. Проблемът е, че чинията още е монтирана. Тел: 0896818966 skype: deputatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arksi Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Целия комплект - 50 лв. (чиния + 1 приемник) Чинията вече е свалена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Предвид факта, че за 18лв. се взимат чисто нови HD приемник, с пълен пакет за 3 месеца+2 месеца основен пакет+чиния с конвертор и стойка, не мисля, че цената е постижима. Сега ще кажеш, че има договор - договорите при Булсатком не са проблем - тоест може да сключиш договор и да си плащаш, когато искаш - никой няма да те търси, че не си платил 1, 2, 5, 10 месеца. Просто договорът е изпълнен тогава, когато имаш платени общо 12 месеца, тоест освен тези 5, които имаш платени отначало, още 7 месеца. Дори ако сметнеш тези 7 оставащи месеца, от 12 месечния договор на най-ниския пакет 6.80лв. ти излизат 65.60лв. за всичко, като първите 3 ще имаш пълен пакет канали, включително HBO, Cinemax, а останалите основен. При теб чинията е ползвана и не се знае в какво състояние ще пристине след намесата на куриерите. Предлагам 15лв., след като ми снимаш антената, за да видя с кой държач е и да преценя дали изобщо си заслужава, защото ако е с пластмасовия държач, фокусът отдавна е заминал, подари деформирането на държача и увисването на рейката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arksi Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Ами вземи си тогава от Булсата. Няма да ти снимам нищо, защо искаш моята след като там били евтини?!?! Нова цена: 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.