charmock Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Кога чакаме следващата дата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Като дойде Апофис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Тамън гледам SG1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Така... Сега ставам и чекнах датата. Излиза че с брат ми сме пропуснали "края на света". Той например го пропусна в Брилянтин, а аз докато носех дърва за камината. Никой не знае колко литра вино сме изпили. Само Момчил явно е пил велико питие от маИски тип, дано го е оценил подобаващо. Ще запомним обаче две неща, които и краят на света не може да реши. И те се казват w00x и Triti. Дори маите не са успели да ги предвидят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Ще запомним обаче две неща, които и краят на света не може да реши. И те се казват w00x и Triti. Дори маите не са успели да ги предвидят.... ПРЕЗИДЕНТ!!! Според мен маите познаха за края на света. Или поне за моя случай. Малко не нацелиха с няколко часа, но ще го преглътна, тъй като в четири през нощта се събудих от адски болки в корема и едвам не се насрах по пътя до тоалетна. През това време видях всичките си роднини, края на света и т.н. А след облекчаването бях толкова горд от себе си, че само дето не пожелах народния оркестър да ми свири Марсилезата. Освинвам се от ядене още преди празниците, за по-нататък - жална майка и светата троица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 ... в четири през нощта се събудих от адски болки в корема и едвам не се насрах по пътя до тоалетна. .... Нещо послъгваш май, нали на ЛС преди малко ми разказа същото и онова дето съм го зачеркнал горе липсваше в обясненията от ЛС-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Илuяn. Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Винаги съм готов, за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.