Sothbiss Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Краят на света е близо. Остават само два дни. Готови ли сте? Не знам за вас, но аз този път съм подготвен. Изровил съм един окоп в двора и съм се запасил с ракия, бахур, кромид-лук и една бутилка шампанско Шато Льо Курвазие - екстра вържин. Ще посрещна поредния Апокалипсис с горно вдигнати глави. Пък ако вземем, че оцелеем и ни подмине... сигурно ще се отработва след това! Да ми е честит първия пол Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 В неделя ще съм си в нас,и ще гледам това. when i have kids, i will tell them that i survived this shit like a boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Тези, които вярват ,че на 21.12.12 ще е края на света, да дойдат на 20.12.12 у нас и да донесат всичките си пари и ценности! Ще бъдат съхранени за историята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Обичам кисели краставички.....с ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Преизбраха ме за домоуправител... => По-готов не бих могъл да бъда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Преизбраха ме за домоуправител... Off/ Ааааа...модератор на входа значи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Чудно ми е коя ще бъде следващата дата на края на света. 11.12.13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Не. 2019 г. се падаше някъде. Астероиди, а, у. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Off/ Ааааа...модератор на входа значи.... Грешка, чичо - АДМИНИСТРАТОР на входа! Обърнете внимание, че краят на света е в ден ПЕТЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Чудно ми е коя ще бъде следващата дата на края на света. 11.12.13? Много напред мислиш. Чакай първо да мине тоя край на света, после ще мъдрим нов. В интерес на истината в нощта на 20 с/у 21, както и на самия ден очаквам да има големи световни емоции. Не изключвам да има тук-таме масови истерии или самоубийства. Все пак всякаква паплач населява планетата и такива крайни дебилни действия не са чужди на човешката раса. Обичам кисели краставички.....с ракия. Ей това е човекЪТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 @Raptor За да можем да си починем 2 дни след него и после да отработваме следващата събота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Грешка, чичо - АДМИНИСТРАТОР на входа! Обърнете внимание, че краят на света е в ден ПЕТЪК Наясно ли си с какво се занимава един администратор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 За съжаление твърде наясно, когато става въпрос за етажна собственост. Не се обаждай неподготвен по-нататък, че си администратор на велосипед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 администратор на велосипедПодобна глупост само ти можеш да съчиниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Подобна глупост само ти можеш да съчиниш Колосална глупост като факта, че се изживяваш като разбиращ администратор извън компютъра можеш да сътвориш точно ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Защо съм останал с впечатлението, че за админ на входа не могат да те избират 2 пъти поред по закон? Т.е на всеки 2 години трябва да се сменя ръководството на блока с различни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Колосална глупост като факта, че се изживяваш като разбиращ администратор извън компютъра можеш да сътвориш точно ти.Мега-дебилщината, да достигнеш до този "извод" можеш да я сътвориш само ти Аз не се имам за кой-знае какъв админ и в IT сферата. Но както винаги ти първо говориш, после не мислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 очаквам да има големи световни емоции. Не изключвам да има тук-таме масови истерии или самоубийства. Все пак всякаква паплач населява планетата и такива крайни дебилни действия не са чужди на човешката раса. Уверен съм, че ще има свинщини. Дано да няма жертви, но вандалщина определено ще има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Защо съм останал с впечатлението, че за админ на входа не могат да те избират 2 пъти поред по закон? Т.е на всеки 2 години трябва да се сменя ръководството на блока с различни хора. В болдната секция грешиш, за мое съжаление - така се оказа Мега-дебилщината, да достигнеш до този "извод" можеш да я сътвориш само ти Аз не се имам за кой-знае какъв админ и в IT сферата. Но както винаги ти първо говориш, после не мислиш Пеше бре, крякаш ми като свободна евросъюзна кокошка - пак питам - имаш ли нещо да казваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Той го каза - "първо говориш, после не мислиш". ...сега чакам Ванчо да си го сложи в подпис, че на него обикновено му харесват такива сентенции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ти нали се сещаш, че реално погледнато подобно "действие" е невъзможно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 За колко часа е насрочено мероприятието? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Наско, ние ще сме в Банкя, малко по-високо така, белким вълната е ситна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ми аз съм на работа тогава, имам всичко за оцеляване около мен, даже лодки, ще успея да се придвижа до вкъщи с още една на буксир за домочадието.. Ако пък толкова затрупа, имам ски, снегоходки, облекло за кучи студ Даже и оръжие ще се намери наблизо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.