Jump to content
BulForum.com

Prodavam Tablet Gps navigation

Recommended Posts

...

Snimka po skype Misho nikolov /misshho2/

...

MOD. EDIT:

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват в първия пост на темата или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване). Теми, за които модерaторите преценят, че имат нужда от снимки, но такива липсват, а вместо тях стои изречение "Снимки на скайп, имейл...." и подобни - ще бъдат затваряни или изтривани. Ако продавате повече от един продукт, трябва да упоменете това в заглавието на темата. Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка. Също така се забранява изписване на заглавието на темата изцяло с включен CAPS LOCK. При нарушаване на това правило се трие темата !

Айде нема нужда

GoClever 7" имат 4 актуални модела в продажба в момента и един от тях е с GPS.

Убеди ме,че твоя не е от тези,които се продават по 208лв чисто нови. :lol:

Айде нема нужда

GoClever 7" имат 4 актуални модела в продажба в момента и един от тях е с GPS.

Убеди ме,че твоя не е от тези,които се продават по 208лв чисто нови. :lol:

Ima Nema tvae tolkova sam go kupil mai si nqmash rabota da mi pishesh

http://goclever.com/bg/bg

Ima Nema tvae tolkova sam go kupil mai si nqmash rabota da mi pishesh

http://goclever.com/bg/bg

Изобщо не става дума ДАЛИ има или не работа, че да се занимава с теб...

В този форум (за разлика от други места) има ЯСНИ правила, точно заради "потребители" като теб! Вземи се запознай с тях и ако искаш да търгуваш тук - просто ги спазвай. Никулден мина, а "шарани" (така или иначе) тук рядко се намират!

Бъди етичен с хората тук и те ще ти отвърнат със същото - повярвай ми!

Ако не ти се иска - пробвай се някъде другаде...

Искрено ти пожелавам успех (въпреки всичко)!

Весела Коледа на Всички!

Mnogo ostro neshto reagirate ne mislq 4ee pravilno spazil sam pravlata za tolkova go prodavam vie moj da si go namerite i za 1lv ama ne vijdam kademie greshkata Vse taq mie ako iskate Bam bum ili kvot si namerete pravete s registraciqta mi i obqvata samo4e nesam dovolen ot otnoshenieto i sharanite za nikulden i shte se otrazi i v drugi medii qzak 4e glasuvam za vas v topovete aide triiiiiiiiiiiii i veseli praznici ako stanete ot komputrite si izobshto.

MOD. EDIT:

Лошото е, че не ги спазваш Правилата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...