Jump to content
BulForum.com

Продавам:Toshiba Satellite C660 2EL

Recommended Posts

Здравейте,

време е да продавам машинката.Става въпрос за споменатия Toshiba Satellite C660 2EL.Лаптопа е в перфектно състояние с изключение на 1 изгорял пиксел.Пиксела изгоря още като го купих миналия Ноември,но понеже лаптопа ми трябва абсолютно всеки ден така и не се наканих да им го дам да го сменят...не мисля че е голям проблем,забелязва се само на черен екран.Батерията все още е в перфектно състояние,без проблем издържа 3 часа с пуснато WiFi на режим power saver и гледане на филм примерно.Други недостатъци няма,единственото е че тъй като го купих от Англия е с английско зарядно,но ще го дам с преходник естествено(който струва левче :) ) . Лаптопа бих казал че е среден клас.Става за подкарване на игри от сорта на GTA San Andreas . Причината за продажбата е,че използвам много тежки програми за 3D design и с по-новите им версии вече ми идва малко бавен,макар че все още върши работа.

Ето и списък с основните характеристики:

CPU- Intel Core i3 370M

RAM- 4GB

HDD- 640 GB

Video- Intel HD Graphics

Изключително лек,удобен и надежден лаптоп.Никога не съм имал проблеми с него,в перфектно състояние е с изключение на изгорелия пиксел.Идеален коледен подарък.

Цената на лаптопа в момента в Currys( най-големия магазин в Англия за такъв тип техника,от където го купих и аз) е 694 лева (288 паунда) по днешния курс.

Моята цена на която го продавам е 550 лева.За контакти-пишете ми на ЛС,проверявам форума редовно.Link към офертата на Currys

Офертата важи само за Пловдив,снимки ако желаете мога да изпратя веднага.

Весели празници :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...