xXx Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Здравейте, време е да продавам машинката.Става въпрос за споменатия Toshiba Satellite C660 2EL.Лаптопа е в перфектно състояние с изключение на 1 изгорял пиксел.Пиксела изгоря още като го купих миналия Ноември,но понеже лаптопа ми трябва абсолютно всеки ден така и не се наканих да им го дам да го сменят...не мисля че е голям проблем,забелязва се само на черен екран.Батерията все още е в перфектно състояние,без проблем издържа 3 часа с пуснато WiFi на режим power saver и гледане на филм примерно.Други недостатъци няма,единственото е че тъй като го купих от Англия е с английско зарядно,но ще го дам с преходник естествено(който струва левче ) . Лаптопа бих казал че е среден клас.Става за подкарване на игри от сорта на GTA San Andreas . Причината за продажбата е,че използвам много тежки програми за 3D design и с по-новите им версии вече ми идва малко бавен,макар че все още върши работа. Ето и списък с основните характеристики: CPU- Intel Core i3 370M RAM- 4GB HDD- 640 GB Video- Intel HD Graphics Изключително лек,удобен и надежден лаптоп.Никога не съм имал проблеми с него,в перфектно състояние е с изключение на изгорелия пиксел.Идеален коледен подарък. Цената на лаптопа в момента в Currys( най-големия магазин в Англия за такъв тип техника,от където го купих и аз) е 694 лева (288 паунда) по днешния курс. Моята цена на която го продавам е 550 лева.За контакти-пишете ми на ЛС,проверявам форума редовно.Link към офертата на Currys Офертата важи само за Пловдив,снимки ако желаете мога да изпратя веднага. Весели празници Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 18, 2012 Author Share Posted December 18, 2012 Нова цена 525 лева,коментара все още е възможен в рамките на разумното и обосновано желание на купувача Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 500 лева последна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.