novalisboa Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Купувам нов GSM апарат. Употребявани не ме интресуват. Апарата ще се ползва за новогодишен подарак. Ако някой има GSM апарат, който няма да ползва сега е момента да се отърве от него. За предпочитане е продавачът да е от Пловдив. Очаквам предложения тук или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roko_999 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Купувам нов GSM апарат. Употребявани не ме интресуват. Апарата ще се ползва за новогодишен подарак. Ако някой има GSM апарат, който няма да ползва сега е момента да се отърве от него. За предпочитане е продавачът да е от Пловдив. Очаквам предложения тук или на ЛС. Колко пари даваш за телефона?Имам iPhone 4 (черен)16g.,Nokia X7,Nokia E7, Samsung Galaxy S2 16g.Всички са нови освен Nokia X7.Цени:iPhone-550лв със зарядно и usb,Samsung Galaxy S2-500лв.(без драскотини и с протектор отпред,калъфче,usb,зарядно),Nokia X7-с леки забележки отзад с калъфче зарядно,usb,220лв.Nokia E7 Без забележка кабел и usb,400лв(но съм склонен да намаля).Ако си заинтересован или искаш снимки ми пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 имам едно LG за продажба. Чисто нов, отворена кутия. Подробности на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 До колко пари даваш имам един перфектен на най-добрата цена в момента в България по изгодно няма да го намериш става въпрос за Samsung Galaxy Note 2 16 gb чисто нов запечатан от глобул с две год гаранция като гаранцията ще ти запиша на твое име търся му 900 лв от Пловдив съм ако имаш интерес пиши ми лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
donic. Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Имам 1 Nokia E71 втора употреба. С леки външни забележки е телефона, а ако сте заинтeресован и искате снимки ми пишете на ЛС. Цената е 200 лв. Върви със зарядно устройство и калъф. От Хасково съм! Успех!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Nokia 100, чисто нов (единствено стикерът на кутията е разлепен). Кодиран към М-Тел. Цена 30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.