Jump to content
BulForum.com

DVD записвачка за лаптоп

Recommended Posts

искам да направя едно уточнение, тъй като много хора ми пишат на лично с цени от сорта на 25-30 лв. ... давам до 15 лв. за такава записвачка. преди известно време взех една от форума за толкова, а преди това изпуснах оферта за 10 лв. ... така че за цени над 20 лв. просто не си правете труда да ми пишете.

не е спешно, така че когато се има добра оферта - тогава.

оферти от други градове(с куриер) също не ме интересуват. само от пловдив, на място - пробвам и плащам.

Нека Силата бъде с тебе в избора ти и нека за момент забравим географската дискриминация за моето плевенско предложение - перфектна бройка SATA оптика на TS-L633 ( TOSHIBA & SAMSUNG Storage Korea Corp. ) за 10.00 лева !

Предложението е единствено и само към тебе и е с валидност 24:00 часа от момента на публикацията ми ,тоест утре в 18:20 часа ще е невалидно в ценово отношение ............ :P

Изряден модул с найлончето на лицевата си част ( алуминиевата си табелка /стикер ) !

Ще бъде изпратен дори и като пощенска пратка за да не "гушим" любимците ми ЕКОНТ ,а гаранцията е честната ми дума и участието ми в този форум ....... не сме за един ден !

ПП. Предложението е единствено с персонална насоченост за да се покаже ,че и на село има лаптопи със SATA интерфейс на оптичната медиа и може да се намери нещо на сгода ..................... :punk

Нека поста ми е съчетан и със специални поздрави към "asasas" !!!!!!!!!!!!!!!

:starwars:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...