samkijot Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 33 лв 032 991 264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 искам да направя едно уточнение, тъй като много хора ми пишат на лично с цени от сорта на 25-30 лв. ... давам до 15 лв. за такава записвачка. преди известно време взех една от форума за толкова, а преди това изпуснах оферта за 10 лв. ... така че за цени над 20 лв. просто не си правете труда да ми пишете. не е спешно, така че когато се има добра оферта - тогава. оферти от други градове(с куриер) също не ме интересуват. само от пловдив, на място - пробвам и плащам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Нека Силата бъде с тебе в избора ти и нека за момент забравим географската дискриминация за моето плевенско предложение - перфектна бройка SATA оптика на TS-L633 ( TOSHIBA & SAMSUNG Storage Korea Corp. ) за 10.00 лева ! Предложението е единствено и само към тебе и е с валидност 24:00 часа от момента на публикацията ми ,тоест утре в 18:20 часа ще е невалидно в ценово отношение ............ Изряден модул с найлончето на лицевата си част ( алуминиевата си табелка /стикер ) ! Ще бъде изпратен дори и като пощенска пратка за да не "гушим" любимците ми ЕКОНТ ,а гаранцията е честната ми дума и участието ми в този форум ....... не сме за един ден ! ПП. Предложението е единствено с персонална насоченост за да се покаже ,че и на село има лаптопи със SATA интерфейс на оптичната медиа и може да се намери нещо на сгода ..................... Нека поста ми е съчетан и със специални поздрави към "asasas" !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.