Jump to content
BulForum.com

Купувам за Fujitsu Siemens AMILO Xi1526

Recommended Posts

Живко ,май аз пак ще помагам ,но те моля за снимка на дъното с поставен охладител ,за да видя дали моят ,който е с 2-3 милиметра по-широка планка за видеото ще засегне издадени компоненти по твоето дъно ............. оригиналната ти карта е MXM формфактор ,а аз ти изпратих малко по-"дългата" ATi X1400 на MXM II !!!

Абсолютно идентични са ,но все пак да видя !

Хайде аз се подготвям за Никулденската трапеза ,а на тебе и всички четящи темата Наздраве с чаша бяло вино ........... :wub:

:starwars:

Купувам читаво охлаждане и читав вентилатор за Fujitsu Siemens AMILO Xi1526

л.с. ,jevko@abv.bg, 0887751670

Имам оригинално, защото съм разглабял такъв за части. Ама искам снимка, защото не са ми подредени по модели :) Всички охлаждания са в една кутия.

Живко ,май аз пак ще помагам ,но те моля за снимка на дъното с поставен охладител ,за да видя дали моят ,който е с 2-3 милиметра по-широка планка за видеото ще засегне издадени компоненти по твоето дъно ............. оригиналната ти карта е MXM формфактор ,а аз ти изпратих малко по-"дългата" ATi X1400 на MXM II !!!

Абсолютно идентични са ,но все пак да видя !

Хайде аз се подготвям за Никулденската трапеза ,а на тебе и всички четящи темата Наздраве с чаша бяло вино ........... :wub:

Наздараве на всички и аз си имам един николайчо на 5 год, снимка на оригинална няма как да прятя, че го препрявях 3 пъти трябва да е пoчти като

http://forum.laptop.bg/index.php?showtopic=38726

Обещанието си е обещание ,още повече ,че и плевенско ............. !

"Пресни" фотоси на охлаждащият модул ,който мисля ,че ще е съвместим с твоята машина -

http://cmdj7.snimka.bg/business/fsc-cpu-vga-cooler.718413.29206108

.......... и да Ви е жив и здрав малкият Николайчо !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...