forumpotrebitel Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Нека всеки, който колекционира (събира), да напише какво събира, защо го събира, от колко време го събира, как се е запалил, ... Напишете и някой от семейството дали колекционира нещо и какво е то. Може да споделите и колко бройки имате от колекцията. Аз ще съм първи: От около 20 години събирам всякакви картинки от дъвки. Даже си направих и сайт, който може да разгледате ТУК Като малък, всички около мен събираха картинки от дъвки Turbo. Така започнах и аз. Събирам ги, защото ми доставя удоволствие и защото си спомням за отминалите времена, които бяха много по-хубави от сега. Имам около 3000 различни картинки, а с повтарящите стават над 10 000. Също така събирам и фонокарти. От тях имам над 5000, заедно с повтарящите. Баща ми събира джокери от карти за игра. Има около 600 различни Сестра ми колекционира запалки. Има над 1300 различни. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egoiz Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Като започнахме с колекциите метни едно око тук - убеден съм че ще оцениш колекционерската ми страст. www.facebook.com/EgoizRadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ThE WolF GirL Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Аз колекционирам плюшени играчки и висулки за медальони.От малка са играчките от скоро висулките.Имам около 120 играчки и 1 висулка.Имам кучета,котета,тигърче,зайчета`голям тюлен,полярна мечка,костенурка,съблезъб тигър,Скуби-Ду,еднорог,змий,папагал,мечета,крава и много други.Висулката ми е на бухал.Която е много красива за мен.Искам да имам и на кон,вълк и почти всякакви други животни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.