viiipeer_ Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 А освен да чакаш наготово отговорите би ли казал какво си правил, кое те затруднява и т.н. защото тука никой не е длъжен да ти пише домашното а хора като мен много се нервират на такива готованци очакващи отговорите наготово без да са си мръднали пръста. Поне кажи какво прави, кое не ти се удава и т.н. Защото ако "нищо не схващаш" си заслужаваш да те скъсат пък като повториш курса може да понаучиш нещо поне малко от малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 "Мързи ме да мисля(потърся информация) за това може ли да ми обършете дупето, че съм прекалено ****, за да го направя сам...."Е*аси нагляра Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 Е*аси нагляра Кой ме е цитирал с грешен пост? Като сте ограничени мозъци, надейте да помагате! А освен да чакаш наготово отговорите би ли казал какво си правил, кое те затруднява и т.н. защото тука никой не е длъжен да ти пише домашното а хора като мен много се нервират на такива готованци очакващи отговорите наготово без да са си мръднали пръста. Поне кажи какво прави, кое не ти се удава и т.н. Защото ако "нищо не схващаш" си заслужаваш да те скъсат пък като повториш курса може да понаучиш нещо поне малко от малко. Като са лесни, поне да беше ги казал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Никой няма да ти свърши работата без пари. Особено и когато явно показваш, че те мързи грам да си мръднеш пръста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.