black_ice Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Продавам нов елек UMBRO. Подарък ми е, но ми е голям. Размер - 50. С Н И М К И . Цена 40 лв. с възможен коментар. За контакти в темата или на ЛС. Това са точните размери MOD. EDIT: 7. Абсолютно се забраняват постове, целящи да вдигнат темата по-нагоре или да я върнат на първата страница. 'UP' постванията са строго забранени ! Това също важи и за 'UP'-ване на много стари и най-вероятно вече невалидни теми за покупко-продажби. Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена и/или някакъв бонус към продаваната стока. Следващия път си редактирай мнението и си сложи размерите в първия пост, а не да се мъчиш да си ъпнеш темата по такъв начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 дай малко размери Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 на елека пише 50. Кажи какво те интересува за да погледна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laptopfen Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 на елека пише 50. Кажи какво те интересува за да погледна. ами измери ширина и дължина Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 ето и С Н И М К А с размерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Колега това 85см. вярно ли е,че от снимката както си дал размерите нещо голяма е разликата от 48см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 понеже не е при мен елека във момента, размерите ми ги казаха по телефона. утре ще проверя със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.