slick Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Ако някой му се намира разавлен лаптоп или развален клавиатура, трябват ми две гумички (чашки), които се намират под клавиш на лаптопите. Така изглежда: Трябва ми само черната гумичка. Ако някой има, нека даде сигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Здрасти, имам такива от клавиатура на Tosiba Satelite L500D Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 Здрасти, имам такива от клавиатура на Tosiba Satelite L500D Здрасти, имаш ли възжмоност да отвориш един клавиш за да погледнеш дали гумичката прилича на тези, които съм дал като снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Здрасти, имаш ли възжмоност да отвориш един клавиш за да погледнеш дали гумичката прилича на тези, които съм дал като снимки. Мисля че е същата, но довечера ще проверя и ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Извинявам се за закъснението, но бях командировка и нямаше как да снимам клавиатурата ето сега две снимки да прецениш дали ти вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted December 8, 2012 Author Share Posted December 8, 2012 Ше свършат! Колко струват, трябват ми 2бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Една ASTIKA тъмно 2L ще свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.