marty979 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Здравейте, насъбрали са ми се разни неща в дома и искам да ги разчистя: Дънна платка+процесор 775 Работещи! 1.MB-Asus P5GPL-X SE 2.Celeron D 2.8ghz Цена за двете 28лв Видеокарта Asus 8600 GT Silent/HTDP/512-Неработеща! Продава се заради пасивното охлаждане-3лв NAS Buffalo-160gb, предно usb за допълнително разширение и принтерски usb port за print server-Работещ! Реално работил около 2 седмици, след което ми се скапа харда на компютъра и ползвах неговия около месец за да мога да спася положението Идеален е за бекъп през мрежа и принт сървър. Цена 80лв Цяла машина HP DX200mt-Неработещ http://balamco.blogspot.com/2007/08/hp-compaq-dx200mt.html Пали, но не вади картина Кутия, захранване, флопи, процесора по спомен е 2,3 celeron/478+вентилатор на кутията и процесора 8лв за всичко Дъно и процесор MB Biostar P4TSE-D2+Celeron 2,4 GHZ+охлаждане+кутия и захранване-25лв Нещата са от работеща машина, но не съм ги пускал от много време а в момента нямам никаква AGP карта за тест HDD Excelstor Calisto 80GB/SATA-работещ без проблеми-22лв Работеща машина Compaq SFF P3-20лв Celeron 733/2x256/40gb seagate/sound,vga,lan on board+cd и инсталиран xp Идеален за цъкане на село Давам за всичко 2 дни мъни бек Телефона ми е в подписа Моля да ми звъните най късно до 22:00 Всичко може да се взима след 19:00 през седмицата с изкл. на Понеделник. Събота и неделя през целия ден Допуснал съ грешка за харда.Не е 160 а 80 гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 видеокарта и HP компютър за мен дайте ми някакъв телефонен номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 1, 2012 Author Share Posted December 1, 2012 stanis ми беше писал лс за компютъра, ако се откаже или не се обади днес го взимай ти. Turn off this option! GT-N7000 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 ОК, аз ще чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Продадени позиции Дънна платка+процесор 775 Работещи! 1.MB-Asus P5GPL-X SE 2.Celeron D 2.8ghz Цена за двете 28лв Дъно и процесор MB Biostar P4TSE-D2+Celeron 2,4 GHZ+охлаждане+кутия и захранване-25лв Нещата са от работеща машина, но не съм ги пускал от много време а в момента нямам никаква AGP карта за тест Чакам човека от Асеновград да вземе HP машината до сряда Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 [Дънна платка+процесор 775 Работещи! 1.MB-Asus P5GPL-X SE 2.Celeron D 2.8ghz Цена за двете 28лв Дъно и процесор MB Biostar P4TSE-D2+Celeron 2,4 GHZ+охлаждане+кутия и захранване-25лв Нещата са от работеща машина, но не съм ги пускал от много време а в момента нямам никаква AGP карта за тест Чакам човека от Асеновград да вземе HP машината до сряда-Дойде и си го взе. Не ми се пуска нова тема.Намерих още едно дъно, мисля че го бях сменил заради видеокарта, а в момента пак нямам с какво да го пробвам. http://www.asus.com/Motherboards/AMD_Socket_754/K8VX_SE/ +семпрон 2800+ + охлаждане Дъното има два тръгнали кондензатора, но не е нещо фатално. Цена за дъно+процесор+охлаждане=20лв, и три дена мъни бек. Хард диска с нова цена 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
computerman Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 video karta mojeli da zema as justoto as pisak teb predi cega nemoje da vlizam v acounta mi togova imam nov account tomrider cem Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 video karta mojeli da zema as justoto as pisak teb predi cega nemoje da vlizam v acounta mi togova imam nov account tomrider cem Ако можеш да напишеш на кирилица това което си написал, може и да ти дам отговор. Ако искаш да вземеш видеото (ако съм разбрал правилно) телефона ми е в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.