Jump to content
BulForum.com

otnostno subs

Recommended Posts

vze da mi pisva ot subs koito ne varvqt kakto trqbva .t.e. ne sa synchronizirani s filma.Interesuva me imali nqkakva programa s koqto tova moze da se opravq i koq e tq.... i oshte neshto... ot nqkolko posta ostanah s vpechatlenieto che vi e problem prevezdaneto na subs/ot ang./

smeq da kaza che imam dosta dobri poznaniq tam pak i svobodno vreme,no ne sam naqsno kak tochno da gi ...abe kvo da gi pravq kato gi preveda..nqkva programa li mi trqbva ili kvo? :confused .....tva e

Shtom smeish da tvurdish che mojesh da prevejdash ot english na bg otvori angliiskite subtitri i gi prevedi programa => notepad

za sinhronizaciq zavisi kak se bugvat subs...ako pez celiq film se preebavat nachi ima nachin da se orpavi ako li ne....nqma Subtitle Studio e mnogo dobra programa za opravqne na subs tegli se ot tam ot kadeto se svalq Rad Light :angry1

Ей ама сте мранкачи !!

На никй не му е приятно да рипва или да превежда или да наглася титри ама има и такива хора ако ги нямаше тях какво щяхте да гледате ?

P.P

az polzvam SUB RIP za koregirane lepene razdeliane i dr takiva na titli :) moje da ia tarsite TUK

??? a kak moga da sglobq 2 faila sub ??? w notepad ??? :confused  :cry  :confused

ne. v Word... ne se maitapia... i v notepad moje6, no samo ako ne sa mnogo golemi...

Ima i edin port na Vi za Winboze - WinVi - mnogo po lek i po-dobar text editor ot notepad za

takiva barzi i elementarni textovi obrabotki... ot kakto go slojih ne si spomniam da sam polzval notepad.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...