Mladenski Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Здравейте колеги, снощната идилия завърши с успех , ама до някъде. Флашнах биоса, видя процесора, но Windowsa не тръгна. Реших да преинсталирам , понеже булдозера е с различна архитектура от Фенома, но уви Инсталацията тръгва много бавно до някъде и на някое место увисва. И не мога да разбера дали дъното ми пише само, че поддържа този процесор или процесора е бъгнат. В описанието на дъното пише че процесора се поддържа от това дъно но с биос 2.10 . Вярно като го флашнах и процесора се видя, но нищо повече не стана. Та въпроса ми е, дали има някой колега от Пловдив който е с дъно AM3+ за да пробваме процесора върви ли? За да знам дали да си сменям дъното. Или да връщам процесора. Давам 10лв. за теста. Поздрави, Младен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ако мислиш че моето дъно става заповядай Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Благодаря колега, проблема е решен, закупих си ново GB GA990FXA UD3. ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С БИОСИ. Сега предното ще го продам, то е още в гаранция. Още веднъж благодаря. Темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.