venci Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Продавам няколко аудио компонента, които няма да ползвам.Извинявам се за лошите снимки, но са на луминисцентна лампа. 1.Ресивър PIONEER SX-550. Изключително запазен, дървени страници. Изходи за 4 колони. Разкошен звук от времето на истинската техника. ПРОДАДЕН 2.Дек SANSUI D-290. Перфектна работа, безшумна механика. Цена 40лв 3.Трилентови немски тонколони. 80/60Вата. Много добър звук. Размери 430x250x200mm.Решетките по принцип са метални, сребристи. Плата съм го слагал аз, за да ми се върже с останалите колони. Хванат е само по края, така че лесно може да се махне. ПРОДАДЕНИ 4.Цифров тунер DUAL C7030, всичко си му работи, отлична селективност. Цена 20лв 5.Съветски дек ЯУЗА МП-221С-2.От него има какво да се желае. Механиката му е шумна, трябва да се попритегне и смаже. На мене не ми се занимава. Цена 20лв 6.Полски микроскоп. В оригинална дървена кутия. Има и някакви кутийки в нея.Мисля че от етикета се разбира за какво става въпрос. ПРОДАДЕН Всичко се намира в Пловдив, за страната ЕКОНТ Контакти на ЛС или 0886 314887 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Ресивъра, колоните и микроскопа са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.