Jump to content
BulForum.com

Продавам SSD 120GB Corsair GT CSSD-F120GBGT-BK

Recommended Posts

Продавам SSD 120GB Corsair GT CSSD-F120GBGT-BK

• Производител: Corsair

• Тип У-во: SSD, Вътрешни, 2.5"

• Интерфейс: SATA 3

• Големина (GB): 120 GB

• Скорост: 550 MB/s

Цена 200лв.

Ако имате коментар по цената, моля разгледайте -> има толкова много други обяви. Все ще се намери нещо, което да Ви хареса :)

Тел: 02/9348559(София)

GSM:0886819002

GSM:0878933099

Този магазин незная от къде си го изкопал , но цената му е доста по висока от НОРМАЛНАТА http://sky.bg/Details.aspx?ID=20166 И освен ако твоето ssd не е с поне година и половина гаранция то цената му е смешна! Коментирам не да се заяждам ,а да не се заблуди някои човечец и да се прецака максимално...

- За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. - 13.12.1881г.

Смешен опит да се представи горенаписаното като загриженост за "някой човечец да не се прецака максимално"....

Ако имате коментар по цената, моля разгледайте -> има толкова много други обяви. Все ще се намери нещо, което да Ви хареса :)

Смешен опит да се представи горенаписаното като загриженост за "някой човечец да не се прецака максимално"....

А ние доматите ги ядем с колците!

Цената, която ти е посочил колегата, даже е много висока. Ето ти една реална и нормална цена. Нямам нищо против Corsair, но OCZ в никой случай не е по-зле.

За да не си помислиш, че цената е сгрешена в сайта, ето ти още едно предложение.

Между другото цената, която виждаш в сайта на Вали е крайна, т.е. крайноклиентска и с включен ДДС. Освен това диска е нов и с 3 години гаранция. Така че питам: колко гаранция ми даваш, ще ми издадеш ли данъчна фактура и на каква отстъпка за колеги да разчитам?

Нямам намерение да се заяждам, но май "смешния" опит не е толкова смешен.

Не знам дали си в нарушение на т.6 от правилата, но според мен си на ръба. Освен ако не ми обясниш много аргументирано с какво твоя диск е превъзхожда посочените от мен.

Смешното е да представяш "КонстантинИречек"-овски синдром за компетентност и загриженост. И твоят пост е в същия дух. Съжалявам, че пиша очевидни неща.

Даже думата "смешен" ползвам за да не употребя по-точната, но малко груба - "жалък".

Не е моя работа да обяснявам защо Corsair са по-скъпи от Samsung и някаква марка, дето не съм я чувал. Учудвам се, че не си посочил A-Data, която е на крайна цена 195лв.(с 5лв под моята).

Просто аз продавам Corsair.

Останалите писаници е осиране на темата без да имаш интерес към диска и ще си спестя труда да ги коментирам.

Ти като си дал линк към една от най-скъпите фирми какво точно очакваш като отговор? Добре, че Мултирама фалираха иначе линка щеше да е от там сигурно. Но дори и Ресет са напривили редукция на цената, защото вчера беше 313лв, а днес е 274лв. Колкото и да ти е кофти, че ти развалихме рахатлъка цената не ти е адекватна. Силно се съмнявам, че не си чувал за ОCZ, понеже съм ти виждал повечето обяви за продажба - определено това ти е занаята. Ако наистина не си пък още по-лошо за теб. Ако искаш и за мен драсни един цитат на доктор Иречек, но е явно, че обявата ти е за коша.

Гаранция? Хелт статус? Време на ползване?

OCZ са на пълно конкурентни... и в много сравнения дори по добри специално Vertex сериите конкретно 3 която виждам че е по добра и от новата 4 между другото един такъв има в друга тема на добра цена нов ;)

Така:

Продадох диска въпреки или може би благодарение на изписаното по-горе. Негативна или позитивна, рекламата си е реклама. Поддържа интереса.

Освен това, дискът беше на малко повече от месец, с голяма остатъчна гаранция към фирма в София.

Който наистина търси изгодно Corsair-че, звъни, пита и ... купува :)

Иначе:

@ELySiuM,

Поне си откровен. Открито декларираш наслада от това, че сте ми "развалили рахатлъка".

Д-р Иречек е цитиран вече, та ще драсна един цитат от "великия" Нане:

"Я не сакам на мене да ми е добре. Сакам на Вуте да му е зле !"

Вижте и една статия на долния линк:

Долен LINK

Кра-со-та!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...