Lynnfield Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Продавам SSD 120GB Corsair GT CSSD-F120GBGT-BK • Производител: Corsair • Тип У-во: SSD, Вътрешни, 2.5" • Интерфейс: SATA 3 • Големина (GB): 120 GB • Скорост: 550 MB/s Цена 200лв. Ако имате коментар по цената, моля разгледайте -> има толкова много други обяви. Все ще се намери нещо, което да Ви хареса Тел: 02/9348559(София) GSM:0886819002 GSM:0878933099 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vach0 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Този магазин незная от къде си го изкопал , но цената му е доста по висока от НОРМАЛНАТА http://sky.bg/Details.aspx?ID=20166 И освен ако твоето ssd не е с поне година и половина гаранция то цената му е смешна! Коментирам не да се заяждам ,а да не се заблуди някои човечец и да се прецака максимално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynnfield Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 - За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. - 13.12.1881г. Смешен опит да се представи горенаписаното като загриженост за "някой човечец да не се прецака максимално".... Ако имате коментар по цената, моля разгледайте -> има толкова много други обяви. Все ще се намери нещо, което да Ви хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Смешен опит да се представи горенаписаното като загриженост за "някой човечец да не се прецака максимално".... А ние доматите ги ядем с колците! Цената, която ти е посочил колегата, даже е много висока. Ето ти една реална и нормална цена. Нямам нищо против Corsair, но OCZ в никой случай не е по-зле. За да не си помислиш, че цената е сгрешена в сайта, ето ти още едно предложение. Между другото цената, която виждаш в сайта на Вали е крайна, т.е. крайноклиентска и с включен ДДС. Освен това диска е нов и с 3 години гаранция. Така че питам: колко гаранция ми даваш, ще ми издадеш ли данъчна фактура и на каква отстъпка за колеги да разчитам? Нямам намерение да се заяждам, но май "смешния" опит не е толкова смешен. Не знам дали си в нарушение на т.6 от правилата, но според мен си на ръба. Освен ако не ми обясниш много аргументирано с какво твоя диск е превъзхожда посочените от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynnfield Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Смешното е да представяш "КонстантинИречек"-овски синдром за компетентност и загриженост. И твоят пост е в същия дух. Съжалявам, че пиша очевидни неща. Даже думата "смешен" ползвам за да не употребя по-точната, но малко груба - "жалък". Не е моя работа да обяснявам защо Corsair са по-скъпи от Samsung и някаква марка, дето не съм я чувал. Учудвам се, че не си посочил A-Data, която е на крайна цена 195лв.(с 5лв под моята). Просто аз продавам Corsair. Останалите писаници е осиране на темата без да имаш интерес към диска и ще си спестя труда да ги коментирам. Ако имате коментар по цената, моля разгледайте -> има толкова много други обяви. Все ще се намери нещо, което да Ви хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ти като си дал линк към една от най-скъпите фирми какво точно очакваш като отговор? Добре, че Мултирама фалираха иначе линка щеше да е от там сигурно. Но дори и Ресет са напривили редукция на цената, защото вчера беше 313лв, а днес е 274лв. Колкото и да ти е кофти, че ти развалихме рахатлъка цената не ти е адекватна. Силно се съмнявам, че не си чувал за ОCZ, понеже съм ти виждал повечето обяви за продажба - определено това ти е занаята. Ако наистина не си пък още по-лошо за теб. Ако искаш и за мен драсни един цитат на доктор Иречек, но е явно, че обявата ти е за коша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Моето предложение е 90лв. Ако не се намерят други желаещи пиши на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Гаранция? Хелт статус? Време на ползване? OCZ са на пълно конкурентни... и в много сравнения дори по добри специално Vertex сериите конкретно 3 която виждам че е по добра и от новата 4 между другото един такъв има в друга тема на добра цена нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynnfield Posted December 5, 2012 Author Share Posted December 5, 2012 Така: Продадох диска въпреки или може би благодарение на изписаното по-горе. Негативна или позитивна, рекламата си е реклама. Поддържа интереса. Освен това, дискът беше на малко повече от месец, с голяма остатъчна гаранция към фирма в София. Който наистина търси изгодно Corsair-че, звъни, пита и ... купува Иначе: @ELySiuM, Поне си откровен. Открито декларираш наслада от това, че сте ми "развалили рахатлъка". Д-р Иречек е цитиран вече, та ще драсна един цитат от "великия" Нане: "Я не сакам на мене да ми е добре. Сакам на Вуте да му е зле !" Вижте и една статия на долния линк: Долен LINK Кра-со-та! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.