pesho78 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 продаден ! Продавам си телефона, тъй като си взех нов и този не ми е нужен. Закупен е от Германос преди около 2 години и половина, като през това време съм си го ползвал без да ми създава проблеми. Телефона не е кодиран и може да се ползва с карта на всички оператори. Цвят черно със син кант. Продавам го без картата с памет, която е в комплекта. Батерията си държи като в началото, при мен около 3-4 дена с разговори по 10-15 минути на ден. Единствената забележка е драскотина по дисплея, вследствие на употребата на телефона без калъф. В момента мога да дам само телефона със зарядното, но ще потърся и останалите аксесоари които вървят в комплекта. Цена 120 100 лв. Обявата е само за гр.Пловдив. Телефон за връзка с мен - 0898 691898 Петър Линк със спецификация : Спецификация Реални снимки : снимка 1 снимка 2 снимка 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Нова и окончателна цена на телефона - 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.