DenisBeljata Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Здравейте, Продава се Acer Aspire One ZG5 (AOA110) Aspire One AOA110 Series Specifications 1.5 GB RAM (повече НЕ хваща) 8 GB SSD (Фабрично е с толкова, има и SATA конектор, който иска препояване!) До вчера машината беше с Windows XP (на SSD-то) Oт днес вече е с Android 4.0.4 С Android работи по-бързо от ХР-то и повече ме кефи. Работи целият хардуер по машината. Батерията с Андроид-а още не е засичана колко ще кара. Работи Google Store, YouTube и всичко стандартно. Външен вид - БЯЛ, оценка 9 / 10. Работоспособност - 10 / 10. В комплект с оригинална кутия и документации + Адаптер. Причината за продажба - пари. Цената е точно 199 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 189 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 179 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 Наистина последна цена 159 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeePWateR Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Имам интерес към машинката. Може ли да качиш някоя снимка за да имам и визуална представа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Имам интерес към машинката. Може ли да качиш някоя снимка за да имам и визуална представа. Ами по принцип няма визуална разлика от този: Наистина нямам как да го снимам, но е точно това... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.