Jump to content
BulForum.com

Продавам LED Н4 крушки за автомобил 68 диода

Recommended Posts

закупил съм 8 бр.

тези 2 комплекта са ми в повеч еи ги продавам.

12783879_1_800x600.jpg

цена 30лв. - 2 бр. 0878507772 за предпочитане Пловдив или региона

клипче добавям , за да се види как свети. :

Youtube

изключително икономични, поради тази причина сменихме на всички коли с тези разликата е осезаема веднага. оборотомера не мърда дори

Тегло: 21.7 грама

Цвят : Cool White

Напрежение: 12V

Светлинен поток: 310LM

Socket тип: H4

3258 SMD Брой: 68 LED

Цветна температура: 6500K

Осветление ъгъл: 360 градуса

Подходящ за кола фаровете H4 гнездо

Ниска консумация на енергия

Просто включете и подмeнете електрическите крушки

Лесно за сглобяване, без кабели

Ниска консумация на енергия,

дълъг живот

Ако не, поставете ги с обратна полярност.

След като светлината се потвърди, го монтирате на автомобила

това е описането , което получих с тях..

Тъй като колата ми е с LED (абсолютно навсякъде където нещо свети по нея) и съм се интересувал от всички възможни диоди на всякакви цокли, нека само да поясня, че 310 лумена е доста по-малко, отколкото излъчва обикновената халогенна крушка. Предполага се, че с цокъл H4 е за основни светлини ; на клипчето се вижда, че светлината от диода е малко по-слаба от несменената още крушка, но не е снимано какво всъщност е осветяването пред колата в реални условия. Затова препоръчвам на желаещите първо да пробват дали осветяването ги урежда, за да няма после разочаровани. Този тип диоди обикновено не се използват за основни светлини (и заради това на моите сложих биксенон). Известна компенсация в осветяването дават CREE-диодите (такива също ползвам, но в светлините за заден ход).

Нека продавачът да не приеме разяснението ми като минус за продажбата му, но що се касае до ползването на неподходящи/слаби основни светлини - там нещата са дори опасни при недостатъчно осветяване. Иначе не може да се отрече, че светлината от белите диоди (около 5000-6000 келвина) е доста по-елегантна от жълтеникавата с 3-4000 келвина, а и ниското потребление също е голям плюс.

Нарушаване точка 6 от Правилата на Търговския раздел и по-конкретно:

От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената

клик

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...