TheVaka Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 ТЪРСЯ -Футбол и Пари -Планината на Смъртта -Пълководецът -Пътят към короната -Маймуни срещу динозаври Давам 10 книги за всяка 1 от тези или кеш. От ВТ съм Скайп TheVaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Здрасти. Нямам от тези посочените,но имам 18 книжки,които съм готов да ти продам на посочената от тебе символична цена.А именно 18 бройки за 30 лева,тамън с Еконта ще ти легнат на 2 лева парчето! Книжките са в безупречен вид,без липсващи или разпадащи се страници и корици ще имаш възможност да ги видиш преди да платиш. Ако не искаш всички а само няколко,които си избереш (но не по малко от 3 за да си струва опаковането и обикалянето) тогава цената е 4 лева на бройка. Ако решиш нещо пиши на лично съобщение или тука.Чета форума често. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVaka Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 Здравей А вътре има ли писано в дневниците ?! От къде си ти? Склонен съм да ги взема всичките 18 книжки за 30лв,но доставката да е от теб.Тоест ще вземеш чисти 26-27лв В Еконт-а има опция да пратиш с пощенска пратка(ти опаковаш и ти надписваш подател и получател)и излиза по-евтино 3-4лв максимум,че иначе с Куриерската е 5-6лв. Вярвам ти може и без опция за преглед,ако сгафиш знам де е полицията Мисля,че офертата ми е нормална все пак само 5-6 от книжките са по-редки! P.S. Книжките-купени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVaka Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Получих всичко точно от Виртуозо,както се бяхме договорили-Коректен е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.