Botev1912 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Имам рутер и няколко лаптопа с win7, таблет (iOS) и компютър (win7). Всичките устройства са вързани безжично към рутера. Мобилните устройства нямат проблеми с връзката и си работят нормално. Компютъра има дразнещ проблем. Както си работи мрежата, долу до часовника където показва колко черти е връзката когато му скимне се изключва от мрежата и показва Х. След около 10-15 секунди се връзва автоматично. Това го прави през 15 минути, a друг път не го прави по над 12 часа. Супер дразнещо е, особено като правиш нещо важно онлайн, защото като се изключи веднага показва, че страницата не е намерена. Някой да знае от какво може да се дължи това и как може да се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 безжичния адаптер ... аз имам абсолютно същия проблем. ако не е от ISP-то(както твърдят), ще е от безжичния адаптер ... особено ако е на USB. вече ако е на pci слот или вграден в дъното - нямам си на идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.