sohm Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Модема е Fax Modem External 56 V.92 USRobotics произведен в Ирландия с 5 годишна гаранция ми го продадоха. Перфектно работи. Ако някой има познат или самия той търси телефонен модем да заповяда. Цената е 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Offtopic: Пич модема е просто номер 1. От тая марка по-добри няма. Ама според мен няма кой да ти го купи. Да ти кажа и цената не е лоша ама... вече никой не ги използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 1, 2004 Author Share Posted August 1, 2004 Offtopic: Пич модема е просто номер 1. От тая марка по-добри няма. Ама според мен няма кой да ти го купи. Да ти кажа и цената не е лоша ама... вече никой не ги използва. <{POST_SNAPBACK}> Знам човеко, че БТК издъниха работата с телефонните модеми като махнаха аналоговите телефонни постове, знам че е скъпо да ползваш нет през телефона, но обявата е адресирана към хора които въпреки недостатъците на този вид достъп искат да имат възможност да ползват интернет. Знам че и точно тук всеки има кабелен достъп ама няма значение може някой твой или мой познат да търси dial up модем, та това ми е и идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Точно поради причината с ниската цена не искам да се разделя с верния ми външен модем с марка ELSA, който на времето (около 3 години) стуваше бясни пари. Ако някой познава марката, знае за какве става въпрос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 Свалям на 59 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 ...a kato se zamislq che moq go prodadoh za 150 predi 3-4 godini i beshe na bezcenica.. imam merak da kupq takyv modem, no za syjalenie, ne mi se davat 50 leva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Модема не се ползва само за интернет. По скоро някой ако е мераклия за факс. Дай повече инфо, че не всеки знае как се рови с чичко Гугъл. офтопик: някой пак да се оплаче за вечно нашите кабелни модеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 Модема не се ползва само за интернет. По скоро някой ако е мераклия за факс. Дай повече инфо, че не всеки знае как се рови с чичко Гугъл. офтопик: някой пак да се оплаче за вечно нашите кабелни модеми <{POST_SNAPBACK}> 10x за добрите думи. Ето тук е и самия модем, снимката е малка, но пък е 1:1 с моя т.е. черен с 8 червени диодчета. Както може да се прочете модема може да работи и като факс и телефонен секретар ДОРИ и ако вашият компютър е изключен, като може да запомни приблизително 25 факс съобщения или 35 гласови съобщения по около 20 секунди всяко. Гаранцията му е доживотна поне така пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Е точно това трябваше да напишеш - че работи оффлайн като факс/секретар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Az imam su6tiq modem moje6 li da mi dade6 software za nego pod WinXP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Просто го включваш и тръгва. Не е нужно ти да му инсталираш драйвер, Windows си го разпознава сам. Само трябва да е включен (модема) преди да си пуснеш или рестартираш компютъра. А ако питаш за софтуер с който да го ползваш като секретар и/или факс мога да ти дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikas Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Имам един познат търсеше модем за офиса си, ще го питам и ще ти пусна РМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 Модема все още е за продан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Ново предложение: 50 лева, като към USRobotics -а ще дам и още един модем само че вътрешен Conexant, PCI 56K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.