Grimjaur Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Пирати, морски битки, съкровища, фехтовка! Кой не си е мечтал като малък за това?Играта хем е стандартна, хем не е. Най-много ми харесва това, че няма малки комплексирани гадчета с кредитни карти, които играят за да избиват комплекси. Няма и българи(откровено казано, ние сме с най-ниска култура в международното игрално пространство, дори турците са по-културни от нас). Засега само я разучавам, но играта си има сложности и тънки моменти http://www.burningsea.com/page/home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Наско, Аладжов и Попа я играят. Като Аладжов е бот. Скъсал се е да ме агитира. Да му изнамеря ли контактите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Само ника в играта. Моя е Kuramidokolene. От там нататък аз ще се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Няма и българи(откровено казано, ние сме с най-ниска култура в международното игрално пространство, дори турците са по-културни от нас). Само ника в играта. Моя е Kuramidokolene. От там нататък аз ще се оправя. Are you fuckin kidding me ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Hell yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Я си дай рефърал линка да се регна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Ми регвай се. То рефа е само за такива, дето ще си плащат. За кво да те набутвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ок готово.Сега само трябва да ми кажеш в кой от двата сървъра си.Ника ми е Sadsleeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 В Roberts съм. Търсиш Zmei Gorianin. Ще те вкараме в групата и ще те вдигнем, като има някой от бабаитите. Като за начало мое да направиш няколко куеста, колкото да свикнеш с интерфейса...Че е малко странен на първо време. Ако не ме намериш, търсиш Jolly Eye - той ми е дружка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Поредната греда Направих си англе,а вие май сте пиратки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Ъъъъ...да Хаха, май трябваше да уточня, преди всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.